Több grafikon egyidejű megjelenítése a Binance mobilos felületén

spot_img

Tegnap óta akár tucatnyi kriptopénz árfolyamának egyidejű alakulását is figyelemmel kísérhetik a Binance mobilalkalmazásának használói. Az újítás főleg azok számára lehet hasznos, akik limitált képernyőméret mellett, például tabletről, vagy akár mobilról szoktak kereskedni, de eközben is szeretnék egyszerre több coin reakcióit is szemmel tartani.

Az új funkció a Binance mobil app spot és futures (határidős) kereskedési felületén is aktiválható. Mi most a spot felületet mutatjuk be, amihez az alsó menüből a középső (Trades) opciót, majd a fentebb bekeretezett gyertya ikont kell kiválasztani. A lépések ugyanezek a határidős felületen is, csak ott a kép alján a negyedik (Futures) menüpontot kell kiválasztani.

Ezután menjünk a bal alsó sarokban található More menüpontra.

Eztuán egy üres képernyőre jutunk, aminek a jobb oldalán két ikont láthatunk.

A jobb felső ceruzás ikonra klikkelve a nekünk tetsző kriptopénzeket adhatjuk hozzá (Add gomb), vagy törölhetjük ki (Delete) a listából.

Ezeket leokézva (jobb felső Done gomb) már láthatóvá válik az összerakott listánk.

A grafikonok 1-4 grafikon szélességű oszlopokba rendezhetők, így egy mobil appot futtatni képes nagyobb képernyőjű tableten akár tucatnyi árfolyamot is kényelmesen, áttekinthetően megjeleníthetünk. Ehhez az Indicators opciótól jobbra látható, vonalakat és egy kört is tartalmazó ikont kell lenyomni, majd a Coloums (oszlopok) sorból a megfelelő opciót kiválasztani.

A négy oszlopos megjelenítés egy mobilon már zsúfolttá és nehezen áttekinthetővé teheti a képernyőt.

Ha kereskedni szeretnénk egy kriptopénzzel, nincs más dolgunk, mint a grafikonok bal felső sarkában átható kereskedési párok nevére klikkelni (pl.: APE/USDT, SOL/USDT, ETH/BTC, stb.) és az app máris behozza az ennek megfelelő felületet.

Ha a Binance mellett egy másik kripto tőzsdét is kipróbálnál, most kihasználhatod a Bybit nyári nyereményjátékát. További részletek:

Csak a Kripto Akadémián: GoPro 11 Hero kamerát nyerhetsz, ha befizetsz a Bybitre

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img