PayPal integrációt kap a Ledger

spot_img

Együttműködési megállapodást jelentett be a PayPal és a Ledger. A hardveres tárca tulajdonosai a jövőben a PayPal számlájukat is összeköthetik a Ledger Live alkalmazással, így közvetlenül azon keresztül vásárolhatnak maguknak kriptovalutát.

“A Ledger és a PayPal által nyújtott biztonság teljesen zökkenőmentes átjárást fog lehetővé tenni a kripto és fiat platformok között. Ez lesz a két világ közötti értéktovábbítás lehető legegyszerűbb módja.” – ígérte a Ledger igazgatója.

Mint a PayPal más kriptós szolgáltatásai, a kezdetekben ez a funkció is csak az Egyesült Államokban lesz elérhető (ott már ma több államban kipróbálható), de ha minden jól megy, később máshol, így nálunk is bevezethetik.

A PayPal a múlt héten jelentette be, hogy saját stabilcoint készül kibocsátani. Az amerikai dollár értékét lekövető PYUSD a fizetési szolgáltató 400 millió felhasználója előtt nyithat újabb kaput a kripto, web3 és defi világa felé. Az Ethereumon futó stabil coin pontos működési feltételeiről a következő hetekben fognak részletesebb információkat megosztani.

PayPal USD: a PayPal egy dollár értékét követő kriptovalutát hoz forgalomba

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img