Hétfő este fogjuk kisorsolni a Bybit GoPro játékának nyerteseit

spot_img

A Kripto Akadémia olvasói július 24. – augusztus 13. között vehettek részt a Bybit által szervezett nyereményjátékban. A tőzsde egy GoPro Hero 11 kamerát, valamint Bybit logóval ellátott kapucnis pulóvereket és pólókat ajánlott fel a feltételeket teljesítő felhasználóknak.

A játék nyerteseit augusztus 21-én, Keny szokásos hétfő esti élő streamjében fogjuk kisorsolni. Ez rendszerint 21:00-kor órakor veszi kezdetét a Kripto Akadémia Youtube csatornáján, de erről még Discord csatornánkon is küldünk emlékeztetőt a csoport tagjainak.

A résztvevők a tőzsdei azonosítóik (UID) alapján fognak bekerülni a képzeletbeli kalapba, ami itt érhető el (Desktop / Mobil):

Ami a nyeremények átvételét illeti, a pólókat és a pulóvereket a Bybit fogja kipostázni a tőzsdénél megadott lakcímekre, a GoPro-t viszont egy hazai disztribútoron keresztül fogják biztosítani, ezért a kamera nyertesének egy levelet kell majd küldenie az info@kriptoakademia.com email címre, hogy egyeztethessük a csomagküldés részleteit. További részletek az élő adásban.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban, a sorsoláshoz pedig ezúton is sok szerencsét kívánunk! Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben is hasonló játékokat szervezhessünk a rajtunk keresztül regisztráló Bybit felhasználóknak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img