Kötelező ügyfélazonosítást ír elő a Bitget

spot_img

Az OKX és a Kucoin után a Bitget kriptotőzsde is jelezte, hogy szigorított kötelező ügyfélazonosítást vezet be. A Bitget 2022-ben robbant be igazán a kriptopiacra, kereskedési volumen tekintetében akadt olyan időszaka, amikor a globális tőzsdei rangsorban előkelő, dobogós helyen is szerepelt.

“A felhasználók jogainak és érdekeinek védelme, a globális kriptovaluta szektor szabályozási követelményeinek való megfelelés, valamint a biztonságos kriptovaluta kereskedési környezet megteremtése érdekében a Bitget az alábbiak szerint módosítja a KYC ellenőrzési követelményeit, amelyek 2023. szeptember 1-től lépnek hatályba” – nyilatkozta a kriptotőzsde ma reggeli közleményében.

Minden újonnan, 2023. szeptember 1-jétől regisztrált felhasználónak el kell végeznie az első szintű KYC ellenőrzést a Bitget különféle szolgáltatásainak az eléréséhez, beleértve a digitális eszközök letétbe helyezését és kereskedelmét is.

Aki 2023. szeptember 1. előtt regisztrált, még 2023. október 1. előtt kell elvégeznie szintén az első szintű KYC ellenőrzést, ha hozzá szeretne férni a tőzsde funkcióihoz. Szeptember elseje és október elseje között, azok a felhasználók, akik még nem fejezték be az első szintű KYC ellenőrzést, továbbra is a szokásos módon fizethetnek be, utalhatnak ki és kereskedhetnek. Azok a felhasználók, akik nem végeznek időben a kötelező KYC-vel, október elseje után csak törölni tudnak majd tőzsdei megbízásokat, új kereskedési megbízásokat azonban nem hozhatnak létre.

A KYC ellenőrzéshez személyazonosító okmányra lesz szükség és architelesítésre. A tőzsde regisztrációs nyitóoldala szerint ez a folyamat körülbelül 20 percet vesz igénybe.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Szigorít az ügyfélazonosítás feltételein az OKX és a KuCoin

/bitget/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img