Legújabb generációs bányászgép érkezik ősszel

spot_img

Olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint a Bitmain egy csúcstechnológiás bitcoinbányászgépet kíván bemutatni a 2023-as World Digital Mining Summit (WDMS) rendezvényen, amely szeptemberben lesz megtartva Hongkongban. Az Antminer S21 névre keresztelt bányászgépet a Bitmain, a piac leghatékonyabb bányászaként jelentette be. Az információ morzsák szerint az iparágban elsőként 20 joule per terahash (J/T) alá tudták vinni az elektromos hatékonyságot. 

Az Antminer S21 létezését a Wu Blockchain is megerősítette. A bejelentés azonban nem említi azt, hogy az új bányászgép mekkora bányászkapacitással (TH) fog rendelkezni, vagy hogy az S21 a bányászgép sorozat melyik tagja lesz. Egyelőre semmilyen más információ nem áll rendelkezésre a fentieken kívül, csak egy S19-re hasonlító képpel promotálják az S21-et.

A World Digital Mining Summit 2023 (WDMS 2023) csúcstalálkozó témája: “Bányászat a bikapiacért“. A rendezvény célja pedig az, hogy a Bitmain segítse ügyfeleit a bányászati ​​tevékenységek megtervezésében, hogy kihasználhassák a jövőbeli bikapiac előnyeit. 

Jule per terahash J/T: az elektromos hatékonyság mértéke egy kriptobányász ​​berendezés esetébenben. 

A csúcstalálkozó számos előnnyel fog szolgálni a résztvevők számára, ugyanis a Bitmain vásárlói hűségpontrendszert fog indítani. A Bitmain ügyfelek, ezekkel a pontokkal ingyenes hitelkeretet igényelhetnek az S21-re, ami lehetővé teszi számukra a bányászat megkezdését még jóval a bányászgép teljes árának kifizetése előtt. A hűségpontokat exkluzív kedvezménykuponokra is át lehet váltani az S21 megvásárlása során. 

Kapcsolódó cikkek:

Idén májusban rántotta le a leplet a Bitmain riválisa a MicroBT, a hidro hűtéses Whatsminer M53S++-ról, amely akár 320 terahash/másodperc (TH/s) számítási kapacitással és 22 J/T hatékonysággal büszkélkedhet. Összehasonlításképpen, a Bitmain jelenlegi csúcsteljesítményű bányászgépei, az Antminer S19 Pro Hydro és az Antminer S19 XP Hydro 184 TH/s, illetve 257 TH/s számítási kapacitással rendelkeznek 20 J/T és 20,8 J/T hatékonysági érték mellett. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bemutatta legújabb folyadékhűtéses ASIC bányászgépét a Bitmain

/bitmain, wdms/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img