Kriptos fizetésekhez kapott engedélyt az X

spot_img

A licencek megszerzéséből arra lehet következtetni, hogy az X (korábban Twitter) valószínűleg be fogja vezetni a kriptovaluta küldés és fogadás funkciót több millió felhasználója számára világszerte.

A korábban Twitter néven ismert X közösségi média platform megszerezte a kriptofizetéshez és kereskedéshez szükséges engedélyt az Egyesült Államokban. Az NMLS-en (National Multistate Licensing System) megjelenő adatok szerint a Rhode Island-i Valutaváltó Engedélyt augusztus 28-án hagyták jóvá az X számára. Ez az engedély szükséges ahhoz, hogy virtuális eszközökkel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújthasson az X a felhasználók nevében.

Az engedély lehetővé teszi a közösségi médiaplatformnak a digitális eszközök tárolását, transzferálását és váltását hatalmas felhasználói bázisa számára, továbbá a tranzakciók feletti ellenőrzés fenntartását. Azonban érdemes megjegyezni, hogy ez a licenc csak Rhode Island-re vonatkozik.

Az X még korábban jelentős lépéseket tett a kriptovaluták integrálása felé azzal, hogy bevezette például a Bitcoin tips-et és hozzáadta platformjához az NFT-k profilképként való beállításának lehetőségét.

Mióta Elon Musk átvette az irányítást a Twitter felett, a közösségi médiaplatform hatalmas változásokon ment, megy keresztül. Július 25-én Elon Musk bejelentette, hogy a cég logóját X-re változtatják, valamint a Twitter márkát és annak madár ikonját megszüntetik. Musk azt is kijelentette, hogy a Twittert egy “mindenre kiterjedő alkalmazássá” akarja átalakítani.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Pert nyert a Grayscale a SEC ellen

/cryptotimes, watcher guru, bitcoin magazine, x/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img