25 dolláros kereskedési kupont nyerhet, aki ezen a héten a Bybiten kereskedik

spot_img

Utolsó fordulójához ért a Bybit Kripto Akadémia olvasóknak szervezett szeptemberi játéksorozata. Az elmúlt hetekben a legnagyobb nyereséget és legnagyobb volument elérő kereskedők szerezhették meg a tőzsde által felkínált jutalmakat, most viszont a szerencsének is fontos szerepe lesz a nyertesek kiválasztásában.

Azok között, akik a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztráltak a tőzsdére és ezen a héten (2023. szeptember 25. – október 1.) legalább 5000 dolláros kereskedési forgalmat bonyolítanak, 5 x $25 értékű kereskedésre használható kupont sorsolnak ki. (Az ajándékot nem lehet kiutalni, csak az oldalon végzett kereskedésre felhasználni.)

A hónap végéig, vagyis szombat éjfélig pedig még ugyancsak megszerezhető a Bybit első befizetőknek szóló 20 dolláros bónusza:

Azok, akik még soha nem fizettek be a Bybitre, de szeptember során végrehajtanak egy legalább 100 dollár értékű kripto vagy fiat beutalást, egy 20 dolláros és szabadon felhasználható ajándékot kapnak, amit a jóváírás után akár azonnal ki is utalhatnak.

A pénz USDT stabil coin formájában érkezik majd a számlákra, megszerzésének pedig egyetlen feltétele, hogy a beutalás után néhány napig a Bybit fiókon kell tartani a legalább 100 dollár értékű első befizetést. A tőzsde ezt követően utalja át a jutalmat. Ha szeretnél, a várakozás ideje alatt kereskedhetsz, vagy a váltó más funkcióit is kipróbálhatod a pénzeddel. A lényeg, hogy a 20 dollár jóváírásáig ne utalj ki az oldalról.

(Azok, akik szeptember első felében, vagy közepe táján fizettek be, a Bybit képviselője szerint ezekben a napokban kapják/kapták meg a jóváírást.)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek, aki részt vesz a Bybit játék harmadik fordulójában. Erre mindenki automatikusan jogosult, aki az oldalunkon keresztül regisztrált a tőzsdére, nem kell rá sehol sem külön jelentkezni. A háttérben azon dolgozunk, hogy a Bybit a jövőben is egyedi lehetőségeket biztosítson olvasóink számára. Ha szeretnéd, a hónap végéig még egy másik váltón kínált egyedi ajánlatunkat is kihasználhatod.

Csak a Kripto Akadémia olvasóinak: a PrimeXBT 200 dollárig megduplázza az első befizetés értékét

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img