Binance: leálltak az euró befizetések, az egyenlegek felhasználása is akadozik

spot_img

A Binance ma reggel közleményben jelezte, hogy az eurós bankszámlás utalásokat kezelő partnere, a Paysafe végleg megszüntette a nekik nyújtott szolgáltatást.

A bejelentés nem számított meglepetésnek. A nyár folyamán mi is megírtuk, hogy szeptember 25-vel véget érhet a két fél közti együttműködés. A reggeli órák óta ugyanakkor nagyon sokan jelezték a közösségi oldalakon, hogy egyáltalán nem tudnak mit kezdeni a Binance-en meglévő EUR számlájukkal, mert a tőzsde egyszerűen nem ismeri fel a valutában tárolt egyenlegüket.

A Binance valószínűleg hamarosan kijavítja ezt a hibát, aminek kapcsán már jelezte, hogy a Convert opció segítségével október 31-ig átváltást kínál az EUR -> USDT kereskedési pár között.

Azok, akik EUR egyenleggel rendelkeznek és a Paysafe-en keresztül fizettek be, a hiba kijavítása után szintén október 31-ig kérhetik, hogy a befizetésüket utalják vissza a bankszámlájukra.

A Binance Deposit menüje szerint jelenleg a Visa és Mastercard (1.8% jutalék), valamint egy Zen (1% jutalék) nevű, Litvániában bejegyzett szolgáltatón keresztül biztosítják az eurós be- és kiutalásokat. Ezek díjai sajnos sokkal magasabbak mint a Paysafe által eddig 1 euróért végrehajtott sepa tranzakciók, de a tőzsde igazgatója szerint hamarosan újabb lehetőségekkel fogják bővíteni a kínálatot.

Hogy addig is hogyan lehet ezeknél olcsóbban, a sepa keretein belül pénzt beutalni egy kripto tőzsdére, azt néhány nappal ezelőtt mutattuk meg:

Hogyan juttass be eurót kriptotőzsdére

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img