Kriptovalutával is lehet fizetni a Medence Mesternél

spot_img

A MrSale után egy újabb magyar vállalkozás nyitott a kriptos fizetési megoldások felé, nevezetesen a Medence Mester. A balatonföldvári cég medence építéssel, medence fóliázással és medence felújítással foglalkozik 2007 óta.

A cég kínálatában a fóliás fémpalástos medencéktől a polipropilén testekig, az uszodatechnikai szűrőtartályokon és medence szivattyúkon keresztül, a medence vegyszerek, automatikus vegyszeradagolókon át, medencefedések és egyéb kiegészítő termékek, valamint medence felszerelések teljes palettáját kínálja.

Medence építési, medence fóliázási és medence felújítási értékesítési tevékenységüket elsősorban szerviz szolgáltatással együtt végzik, telefonos ügyfélszolgálattal, jelentős raktárkészlettel várják leendő partnereiket. 

Az uszodai felszerelések forgalmazása mellett segítséget nyújtanak új medencék létesítéséhez és kivitelezéséhez, továbbá szaktanácsadással is szolgálnak a medencevíz kezelésével kapcsolatban.

Személyes vásárlással és fizetéssel kapcsolatban még nincs tapasztalatunk, de előzetes információink alapján már kriptovalutával is lehet fizetni a Medence Mesternél. A kriptovalutával való fizetési megoldás, csakúgy mint a BTCPay integrálása még folyamatban van a cég honlapján. Kriptoval való vásárlás esetén egyelőre még előzetes egyeztetés szükséges a megadott elérhetőségek egyikén.

Ha valaki élne a medenceépítés lehetőségével jó hír, hogy a Google térképen az 5 csillagos értékelésből 4,8 csillagon áll a cég értékelése, viszont emelett kevesen, huszonegyen mondtak véleményt a cég munkájáról, de az szinte csak pozitív visszajelzés.

Ha neked is van kriptoval kapcsolatos vállalkozásod vagy kripohoz köthető céged, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot. További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin elfogadó lett egy budapesti ruhaüzlet

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img