70%-os leértékelés: ezen a héten megéri éves Tradingview előfizetést vásárolni

spot_img

A Tradingview európai felhasználói ezen a héten akár 70%-kal olcsóbban fizethetnek elő a szolgáltatásra. Az akcióval azok járhatnak a legjobban, akik a Premium, vagyis legmagasabb szintű csomagot választják, az ugyanis egy évre előre kifizetve gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, mint az eggyel alatta lévő “közepes” Plus csomag éves díja.

A 2023. október 16-22. között futó akció éves díjszabásai. A havonta fizetendő díjcsomagok esetében nincs leértékelés

Ha összevetjük a fenti ajánlatot a Tradingview 2022-es Black Friday akciójával akkor az alábbi eredményt kapjuk:

Tradingview éves előfizetések ára a 2022-es Black Friday és az ezen a héten futó villámakció alatt

Vagyis a most meghirdetett akcióban a tavalyi Black Friday ajánlathoz képest drágább lett a két kisebb csomagra szóló előfizetés, a Prémium viszont egy jelentősebb, 25%-os leértékelést kapott.

Mint korábban, úgy a vásárlás előtt ezúttal is fontos kiemelni, hogy a Tradingview oldalán feltüntetett árakat adó is terheli, amelyek országonként eltérőek lehetnek, és ezért csak a fizetés végső jóváhagyása előtt válnak láthatóvá.

Egy Magyarországról vásárolt 1 évre szóló Premium díjcsomagot $58.26 adó terhel, a végösszeg így 274 dollárra jön ki, ami 366 forintos árfolyammal számolva ~100 000 Ft-os végösszeget jelent.

Azok, akik már rendelkeznek aktív Tradingview előfizetéssel, nem kell félniük, hogy elvesztik az abból még hátralévő időtartamot, az oldal ugyanis automatikusan hozzáadja azokat az most vásárolt új előfizetéshez. Ilyenkor viszont elképzelhető, hogy ha eltérő csomagokról van szó, azok nem 1:1 arányban kerülnek majd beszámításra. (Pl.: ha még van 30 napunk a Plus díjcsomagból, lehet hogy azokat csak 15 nap Premiumként fogják beszámítani. A pontos arányról az akció FAQ oldalán próbáltunk tájékozódni, de az cikkünk írásakor nem volt elérhető.)

Az októberi villámakcióban való részvételhez az EUFLASHSALEX2023 kuponkódot kell megadni, vagy figyelni a Tradingview-ra beregisztrált email címünket, ahová minden európai felhasználó kap egy személyre szóló linket a vásárlási aloldalhoz.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img