Kripto és hagyományos piacok, ingyenes kereskedési versenyek, befizetési bónusz és ajándék tőke – ezzel vár a PrimeXBT

spot_img

Bővülő kripto piaci kínálat, folyamatos kereskedési versenyek, ingyen tőke kuponok és befizetési bónusz. Továbbra is futnak a PrimeXBT jól megszokott és egyes esetekben Kripto Akadémia exkluzív promóciói, melyekről az alábbiakban mutatunk egy rövid összefoglalót.

A PrimeXBT-t korábban azok figyelmébe ajánlottuk, akik a kripto mellet a hagyományos piacok iránt is érdeklődnek.

Ezek mozgásai – amire az idei év is jó példa volt – akár huzamosabb ideig is teljesen ellentétesek lehetnek a kripto ágazattal. Aki kifejezetten kereskedni szeretne, annak érdemes velük megismerkednie, hogy könnyebben tudjon az éppen trendelő, jobb lehetőségeket biztosító helyzetek közt váltogatni.

A PrimeXBT kriptós befizetések támogatásával teszi lehetővé a például forexxel, hagyományos tőzsdei indexekkel, vagy fémekkel és árucikkekkel való kereskedést, de a nyár végén már elindult a kifejezetten kripto határidős kereskedésre fejlesztett szolgáltatásuk is, ami a tőzsde mobilos alkalmazásában is elérhető.

A minden nagyobb tőzsdén közkedvelt Perpetual Futures felületen az első hetekben 8 kereskedési pár jelent meg, ami mostanra 31 darabra bővült. A jelenlegi kínálat a következő:

ADA, ALGO, ATOM, AVAX, AXS, BNB, BTC, DOGE, DOT, EGLD, ETH, EOS, FIL, FTM, ICP, KLAY, LINK, LTC, MANA, MATIC, NEAR, SAND,SOL, THETA, TRX, UNI, VET, XLM, XMR, XRP, XTZ

Az USD ellenében végezhető kereskedés jutaléka a limites megbízások esetében 0.01%, marketesek esetében pedig 0.02%, amit a grafikonok felett látható sávban is feltüntettek.

Aki először csak ismerkedne az oldallal, az benevezhet a PrimeXBT ingyenes kereskedési versenyeire is, melyeken a kripto és hagyományos piacok is elérhetőek.

A heti (szerdától szerdáig tartó) fordulók során 1000 dollárnyi játékpénzzel kell legalább 10 millió dolláros forgalmat bonyolítani és a legmagasabb nyereséget elérni. A forduló végén a legjobb három helyezett jutalomban részesül, amit ki nem utalható, de kereskedésre szabadon felhasználható kuponok formájában írnak jóvá.

Ugyanilyen kuponokat szerezhet az is, aki követi Youtube csatornánk videóit, melyekben Balage oszt ki az általa vezetett adásokban 50, 100, vagy 150 dollár értékű ajándék kódokat. Ezeket a limitált darabszámú nyereményeket csak a leggyorsabb nézőink vihetik el, ezért aki szeretné őket megszerezni, annak érdemes minél hamarabb megnéznie az újonnan felkerülő anyagokat.

Aki nem tud részt venni a vadászatban, de mégis szeretne valamilyen kedvezményben részesülni, még mindig kihasználhatja az 50%-os befizetési bónuszunkat, amivel 200 dollár befizetéséért cserébe egy 100 dolláros kereskedési kupont kaphat ajándékba. Ennek részleteiről Discord csatornánk bejelentések szobájában osztottunk meg részleteket.

Ha további kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, keresd Grecsoszt a Discord csatornán

A PrimeXBT jelenleg még rugalmasan kezeli a regisztrációt és nem követel meg kötelező ügyfélazonosítást. Ha valakinek ez még fontos lenne, itt még élhet az anonim kereskedés lehetőségével.

Az oldal kizárólag a kereskedők számára kínál lehetőségeket, a hosszabb távú tartásra alkalmasabb spot piacok nem érhetők el a felületén. Ha inkább erre alkalmas tőzsdét keresel, figyelmedbe ajánljuk a Binance épp most futó promócióját, amin értékes ajándékokat nyerhetsz.

Végül, de nem utolsó sorban pedig továbbra se felejtsd el, hogy soha ne tartsd minden pénzedet egyetlen kripto tőzsdén. Ne kövesd el azt a hibát, amibe a kifizetések lehetőségét éppen egy éve leállító és később csődöt jelentő FTX miatt sokan belebuktak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img