Valaki megvenné a Grayscale által eladni kívánt összes bitcoint

spot_img

A hét elején megtudhattuk, hogy ki volt az elmúlt napok egyik legnagyobb bitcoin eladója, néhány órája viszont az egyik legnagyobb vásárló kilétére is fény derülhetett.

A Grayscale befektetési alapból tegnap ismét jelentős, 647 millió dollár értékű bitcoin távozott, ám valaki ezután egészen pontosan 647 millió dollár értékű USDT stabil coint vásárolt az azt kibocsátó Tethertől.

A pénzt a Tron blokkláncon utalták át a vevő TA6bim… wallet számára, ami egy Tron alapító Justin Sunhoz köthető cím lehet. Legalábbis az utalások követésére lehetőséget adó Arkham felületén egy ideje már (igaz még csak kérdőjelesen) de az ő nevét sejtik a tárca korábbi tranzakcióit elemző analitikusok.

A vásárlási hajlandóságot megerősítheti Sunnak az a közösségi médiás bejegyzése is, amit kínaiul tett ki, de a Google fordító szerint az alábbi jelentést tartalmazza:

“A Grayscale által eladott összes Bitcoint meg fogom vásárolni. Remélem, hogy a Grayscale Finance felveszi velem a kapcsolatot a tőzsdén kívüli (OTC) tranzakciókkal kapcsolatban.”

Sun a kripto világ megosztó szereplője, sok botrány kötődik a nevéhez, ugyanakkor mindenki tudja róla, hogy az ágazat egyik leggazdagabb vállalkozója. Bár a vásárolt USDT továbbra is a tárcájában van, kétségtelen, hogy valamit kezdeni akar vele. Hogy tényleg bitcoinra, vagy valami másra fogja-e költeni, azt a fent megadott linkeken lehet majd nyomonkövetni.

A bitcoin végül talán ennek az ígéretnek is köszönhetően, de egy újabb mélypont után tegnap délután képes volt elrugaszkodni és a ma hajnali órákban az elmúlt hetekben bejárt régió alját ostrom alá venni.

Elemzők szerint ha ezt sikerül visszahódítani, akár az ETF indulásakor gyorsan elvesztett 44 000 – 46 000 dolláros régióig is folytatódhat az emelkedés. A remények feléledéséhez szükséges 40 000 dolláros határvonalon a kora reggeli órákig egyelőre még nem sikerült utat törni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Bybit: 20 dolláros kifizethető bónusz az első befizetőknek

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img