A Marathon forradalmasította a bitcoin tranzakciók feldolgozását

spot_img

Az egyik legnagyobb tőzsdén jegyzett bitcoinbányász, a Marathon Digital Holdings, a gyorsabb és egyszerűbb bitcoin tranzakciók végrehajtása érdekében fejlesztette ki saját szolgáltatását közvetlen bitcoin tranzakciók benyújtásához. A szolgáltatás célja a nagy vagy nem szabványos bitcoin tranzakciók visszaigazolásának az egyszerűsítése.

A nevadai székhelyű bányász néhány napja mutatta be a “Slipstream” névre keresztelt közvetlen bitcoin tranzakció megbízási szolgáltatását. Az rendszert úgy tervezték, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa a nagy és nem szabványos bitcoin tranzakciókat.

Alapértelmezés szerint a Bitcoin hálózati csomópontok gyakran kizárják a nagy és nem szabványos tranzakciókat a Bitcoin mempoolból, még akkor is, ha ezek a tranzakciók megfelelnek a Bitcoin hálózat konszenzus szabályainak. Ennek eredményeként az összetett bitcoin tranzakciók gyakran késnek vagy feldolgozatlanok maradnak hosszú ideig. Ennek a problémának a kiküszöbölése érdekében indította útjára a Marathon a saját megoldását.

A Slipstream segítségével, tehát közvetlenül lehet tranzakciókat benyújtani a Bitcoin hálózaton. A szolgáltatást teljes egészében a Marathon működteti, amit a bányász szabadalmaztatott bányászati ​​poolja, a MARA Pool tesz lehetővé. A Slipstream segítségével a felhasználók közvetlenül elküldhetik tranzakcióikat a Marathonnak. Ha ezek a tranzakciók megfelelnek a Bitcoin protokollnak, és a hozzájuk kapcsolódó díjak elegendőek, a Marathon hozzáadja ezeket a tranzakciókat a mempooljához, és ennek megfelelően fogja feldolgozni.

„Bár léteznek közvetlen tranzakció megbízási szolgáltatások, a legtöbb kezdetleges. A Slipstream a felhasználók számára egyszerű, átlátható és megbízható eszközt kínál az összetett bitcoin tranzakciók blokkba való kerüléséhez, feltéve, ha betartják a blokklánc protokollját” -nyilatkozta Fred Thiel, a Marathon elnök-vezérigazgatója.

Thiel hisz abban, hogy a bitcoinnal kapcsolatos innováció és kísérletezés fontos mind az ökoszisztémának, mind pedig a Bitcoin hálózatnak: „Úgy gondoljuk, hogy a Slipstream az ipar és a cégünk számára is kölcsönösen előnyös.”

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Etiópia lehet a bitcoinbányászok új Mekkája

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img