A KuCoin-on is elérhetővé vált a Revolut Pay szolgáltatás

spot_img

A KuCoin integrálta a Revolut Pay-t, mint fizetési megoldás. Ezzel a lehetőséggel a tőzsde, az európai ügyfeleket célozza meg, hogy egyszerűen lehessen euróval kriptovalutát vásárolni. Az egy kattintással történő vásárlással bitcoint, etherumot, vagy akár stabilcoinokat is tudunk vásárolni közvetlenül Revolut számlánkról. 

A közlemény szerint a KuCoin felületén Revolut Pay-el történő tranzakciók alsó értéke minimum 10 euró, a maximális felső határ, pedig 10 000 euró 1,2%-os díj (minimum 1 euró) ellenében. A gyakorlatban ez annyit tesz, ha például 100 euróért szeretnél USDC-t vásárolni, akkor 1,2 eurós díjjal kell számolnod.) A szolgáltatást csak azok vehetik igénybe, akik elvégezték a kötelező ügyfélazonosítási eljárást (KYC). 

A Revolut Pay-el történő fizetés bevezetése kapcsán egy nyereményjátékot is indított a KuCoin 2024.02.28-tól 2024.03.10-ig. Az esemény ideje alatt a Revolut Pay segítségével végrehajtott első 2000 vásárlásra nem számolnak fel tranzakciós díjat. A kampány vége után a beszedett díjakat visszatérítik, felhasználónként legfeljebb 100 USDT összegig.

Mindezen túl naponta, egy szerencse sorsolást is lebonyolítanak, aminek nyerteseként részesedést lehet szerezni az 500 USDT nyereményalapból! Az esemény időtartama alatt 200 szerencsés felhasználó, akiknek a Revolut Pay tranzakcióinak összege meghaladja a 100 USDT-t, esélyt kapnak arra, hogy fejenként 1-5 USDT-t nyerjenek! (A naponta többször végrehajtott 100 USDT feletti tranzakciós nevezés is megengedett.)

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Figyelem! A cikkben található tartalmat ne tekintsd befektetési tanácsadásnak. Mielőtt befektetnél alaposan járd körbe a témát, és csak annyit kockáztass, amennyinek az elvesztése nem okoz anyagi, illetve lelki terhet.

Szigorít az ügyfélazonosítás feltételein az OKX és a KuCoin

/kucoin/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img