Bybit akciók március végére: befizetési bónusz, csökkentett jutalék a stop loss használatért és kereskedési verseny

spot_img

A Bybit a napokban több promóciót is elindított, melyekből a kezdő, a haladó és a már nagyobb összegeket mozgató, vérprofi kereskedők is szemezgethetnek.

Elsőként oldalunk befizetési akcióját emeljük ki. A tőzsde március 28-ig 20 dolláros üdvözlő bónusszal várja a Kripto Akadémián keresztül regisztráló felhasználókat. A második legnagyobb kripto tőzsde ajánlatával azok élhetnek, akik most regisztrálnak, vagy már korábban regisztráltak, de eddig még soha nem fizettek be az oldalra. További részletek itt:

A Bybit két következő akciója már a haladóbb és aktív felhasználóknak szól.

A tőzsde spot kereskedési felületén elérhetővé vált a Trailing Stop (követő stop loss) funkció. Ezzel már nem csak egy statikus, előre meghatározott szintű, hanem egy emelkedést folyamatosan követő eladási megbízást is beállíthatunk, amivel egy trendforduló esetén azonnal realizálhatjuk az addig elért profitunkat.

A Trailing Stop megbízások használata során április18-ig 20%-os jutalék visszatérítésre jogosult (maximum 100 dollár összértékű visszatérítésig), aki a spot felületen ezzel a funkcióval adja el a kriptovalutáit. Aki magasabb VIP kategóriába tartozik, akár 50%-os vissztérítést is kaphat (max 150 dollárig).

Fontos: a visszatérítésre mindenki csak az akcióhoz való csatlakozás után lesz jogosult. Ehhez az ennek az oldalnak a közepén látható “Register Now” gombra kell kattintani.

Nem csak a Bybit spot, hanem a Bybit határidős felületen is lehetőség van egy hasonló akcióban való részvételre. Itt nem a stop loss, hanem a Chase Limit megbízások esetében lehetünk jogosultak a 20%-os visszatérítésre.

A Chase Limit (Üldöző limites megbízás) lényege, hogy miután megadtuk, hogy milyen értékben szeretnénk vásárolni, a tőzsde egy az árfolyam emelkedését (vagy shortolás esetén az esését) automatikusan követő limites megbízással próbál nekünk a lehető legjobb árfolyamon beszállót találni.

A Chase Limit azért lehet hasznos, mert egy határidős limites megbízás után csak 0.02%-os jutalékot kell fizetni, az azonnali áras (market) megbízások 0.055%-os jutalékával szemben. A különbség hosszabb távon jelentős megtakarítást is eredményezhet a határidős kereskedőknek.

A Chase Limitekre érvényes 20%-os visszatérítés április 15-ig vehető igénybe, de akárcsak az előbbi esetben, itt is regisztrálnunk kell magunkat, amit az ezen az oldalon található “Register Now” gombbal tehetünk meg.

Végül, de nem utolsó sorban felhívjuk a figyelmet a tegnap induló és 2 300 000 dollár összdíjazású Bybit TradeMasters Grand Prix kereskedési versenyre is. Ebben a legnagyobb forgalmat és a legnagyobb nyereséget elérő kereskedők részesedhetnek a díjalapból, ha elérik a kiírásban meghatározott minimum kereskedési forgalmat. A játék április 10-ig tart, a legalább 2 millió dolláros forgalmat elérő között pedig további jutalmakat, többek közt 1 bitcoint és pénznyereményeket is kisorsolnak. További részletek a Bybit TradeMasters Grad Prix oldalán.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img