LayerZero airdrop: izgulhatnak a farmerek

spot_img

Amint arról tegnap beszámoltunk, bejelentették az egyik legnépszerűbb kripto airdrop időpontját. A LayerZero programjában több mint 6 millió tárca vett részt.

A LayerZero az esti órákban egy újabb fontos részletet osztott meg az airdropal kapcsolatban. A résztvevők magas száma miatt létrehoztak egy algoritmust, amivel megpróbálják kiszűrni azokat, akik csalni próbáltak és hamis tranzakciókkal “farmolással” igyekeztek kijátszani a rendszert, hogy minél nagyobb airdrop jutalomra tegyenek szert.

A csapat bejegyzése szerint az ellenőrzésen fenn fognak akadni azok, akik például:

  • sok tárcával farmoltak,
  • valamilyen értéktelen NFT-t minteltek és mozgattak több hálózaton,
  • nem természetes módon használták az airdrop útmutatókban gyakran emlegetett Merkly, L2Pass, L2Marathon szolgáltatásokat,
  • ha minimális, például  pár centes összegeket mozgattak.

A fentiek mellett egyéb szempontokat is figyelembe vehetnek, de ahogy írják: “ha csak egy pillanatra is megfordult valakiben a gondolat, hogy talán visszaélt a rendszerrel, akkor valószínűleg visszaélt a rendszerrel.”

A csalók számára a következő lehetőséget kínálják:

  • Május 17-ig be kell küldeniük a csaló wallet címüket ezen az oldalon. Ha a csalásukkal jogosultságot szereztek volna az airdropra, az airdrop 15%-át a visszaélés ellenére megkapják.
  • Aki nem jelenti magát és lebukik, semmit sem kap.
  • A LayerZero május 18-án közéteszi a saját maga által kiszűrt csalók listáját. Az itt szereplő tárcákon kívül, május 18-31. között bárki bejelenthet még olyan wallet címeket, amik szerinte csaltak az airdrop során. A csapat megvizsgálja ezeket a bejelentéseket és ha tényleg csalást vél felfedezni, a farmert kizárják az airdropból, a bejelentőt pedig a farmer eredeti airdropjának 10%-val jutalmazzák. Mivel ma már elég sokan foglalkoznak hobbi szinten is blokklánc elemzéssel, valószínűleg sokan fognak vadászni az ilyen wallet címekre.

A LayerZero azzal zárta üzenetét, hogy az airdropot az őszinte és valós felhasználók között szeretnék felosztani, akik tényleg segítették a hálózat fejlődését.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img