LayerZero: eddig százezren vallották be, hogy csaltak az airdrop során

spot_img

A LayerZero-t vezető Bryan Pellegrino egy közösségi médiás bejegyzésben közölte, hogy már 100 000 kripto tárca tulajdonosa jelezte, hogy csalt az airdropjuk során.

A LayerZero által fejlesztett szolgáltatás az elmúlt két év egyik legjobban farmolt kripto airdropja volt, amit valamikor június elseje után fognak szétosztani.

Miután a cég több százmillió dolláros támogatásban részesült a fejlesztését támogató befektetőktől, sokan jelentős összegű airdropra számítanak és ezért sok tárcával és látszattevékenységek sorozatával próbálták magukat igazi LayerZero felhasználóként és tesztelőként feltüntetni, hogy részesüljenek az osztogatásból.

A csapat két hete jelentette be, hogy komoly szűrésnek fogják alávetni a papíron airdropra jogosultságot szerző tárcákat és aki ezen fennakad, az semennyit sem kap a tokenjeikből. Mindemellett az is lehetővé tették, hogy a csalók önként bevallják a félrevezető tevékenységüket, amiért cserébe 15%-ot megtarthatnak a farmolásukkal szerzett airdrop részesedésből.

Pellegrino szerint: “ennek a 100 000 tárcának a vizsgálata lehetővé teszi, hogy megtaláljuk azokat a mintázatokat és kedvelt alkalmazásokat és szoftvereket, amiket sok más, magát nem bejelentő tárca is alkalmazhatott a farmolás során. Már alig várom, hogy az elemzés végére érjünk és fény derüljön a magukat nem jelentő csaló tárcák valós számára.”

A LayerZero május 17-ig, vagyis péntekig adott lehetőséget, hogy bejelentsék magukat azok, akik megpróbáltak visszaélni az airdrop lehetőséggel. Ezek után fejpénzt kap értük az, aki leleplezi és bejelenti őke.

A LayerZero szerint 6 millió tárca lépet interakcióba a hálózattal, de ezek 80-90%-át is kiszűrheti majd az általuk bevezetett biztonsági intézkedés.

Egy airdrop farmer egy közösségi bejegyzésben jelezte, hogy ő 25 000 tárcával farmolta a LayerZero-t, de biztos benne, hogy úgysem fogják megtalálni, ezért nem jelenti be magát. A LayerZero vezetője viccesen megjegyezte, hogy a srác leleplezése szimbólikusan a jó és rossz közötti harc lesz, és mindent megtesznek, hogy elkapják őt. A LayerZero célja, hogy az igazi felhasználók számára biztosítson minél nagyobb részesedést a közelgő airdropból.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img