ASI: a Coinbase nem támogatja az AI coinok egyesülését

spot_img

A Coinbase közleményt adott ki, melyben jelezte, hogy nem fogja támogatni az Ocean Protocol (OCEAN), a Fetch.ai (FET) és a SingularityNET (AGIX) egyesülésével létrejövő új AI coin, az ASI indulását.

A Coinbase lehet az egyetlen nagyobb tőzsde, ami nem támogatja az átállást. Az oldalon a három érintett kriptopénzből jelenleg kettő, az OCEAN és a FET érhető el. Ezek kereskedését a két coin megszűnéséig ugyan továbbra is biztosítani fogják, de az ASI-ra való konvertálásukat már nem végzik el.

Velük szemben már számos más tőzsde bejelentette, hogy támogatni fogják az egyesülést. A Crypto.com a Binance, a Bitget, vagy épp a KuCoin június 28. és július 1. között szüntetik meg az érintett coinok kereskedését, hogy később bevezethessék az ASI-t.

Az OCEAN, FET és AGIX ASI-ra történő átváltása több lépcsőben fog végbemenni. Az 1. fázisban, ami július 1-én veszi kezdetét, az OCEAN és AGIX tokenek kereskedése megszűnik, és a tőzsdék kikapcsolják az ezek be- és kifizetését lehetővé tevő opciókat. Ezután mind a két kriptovalutát FET-é konvertálják.

A 2. fázisban a FET is ASI-vá alakul. A váltók ezt követően teszik majd ismét lehetővé az immár egybeolvadt coinok ASI-ként történő kereskedését. A Binance korábbi közleménye szerint az ASI július 5-én válhat elérhetővé.

Az ASI célja egy decentralizált és független AI infrastruktúra létrehozása, amely alternatívát biztosíthat a területet jelenleg domináló nagy tech cégekkel szemben. Az egyesüléssel létrejövő új coin piaci kapitalizációja a jelenlegi árfolyamokkalt számolva közel 6 milliárd dollár lehet, ami az egyik legnagyobb kripto AI projektté teszi az ASI-t. Az ágazat két másik ismertebb szereplője, a NEAR például 5.5 milliárd dolláros, a Render pedig 2.7 milliárd dolláros kapitalizációval rendelkeznek.

Azok, akik saját tárcában tartják az ASI-vá alakuló kriptopénzeket, a SingularityDAO decentralizált alkalmazásához csatlakozva tudják majd manuálisan végrehajtani a konverziót.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img