PrimeXBT: Biztonságos Partner a Kripto Kereskedésben

spot_img

A PrimeXBT egyike azon kevés kripto tőzsdének, amit a 2018-as indulása óta még nem ért komolyabb biztonsági incidens. A hackek elleni védelmet a fejlett technológiák alkalmazása és a több rétegű védelem biztosítja.

  1. Fejlett Vagyonvédelem: A PrimeXBT a FIPS PUB 140-2 Level 3 vagy magasabb szintű Hardver Biztonsági Modulokat (HSM-eket) használ, amelyek csúcskategóriás titkosítást biztosítanak. A tőzsdére beutalt kriptovalutákat offline cold walletekben tartják és Multisignature technológiával védik, amely biztosítja, hogy az eszközök csak több magas rangú vezető hozzájárulásával váljanak hozzáférhetővé, így védve azokat az online fenyegetésektől.
  2. Személyes védelem: Annak érdekében, hogy csak a felhasználó férhessen hozzá a fiókjának tartalmához, a PrimeXBT kétfaktoros hitelesítést (2FA) alkalmaz. A kiutalási címek engedélyezési lehetősége (whitelist) azt is garantálja, hogy a kripto eszközök csak az előzetesen jóváhagyott címekre legyenek kikérhetők. Emellett a személyes adatokat kriptográfiailag hash-elt jelszavakkal védik, megóvva őket az adatvédelmi fenyegetésektől.
  3. Általános Biztonsági Intézkedések: A weboldal forgalma SSL titkosítással védett, amely biztosítja az adatok védelmét a felhasználói interakciók során. A PrimeXBT folyamatosan végez IT biztonsági értékeléseket, hogy azonosítsa és kijavítsa a sebezhetőségeket. Emellett Cloudflare-t is alkalmaz a DDoS támadások elleni védelem érdekében, amely biztosítja a szolgáltatás zavartalan működését még kibertámadások esetén is.
  4. Megfelelés és Extra Biztosítékok: A PrimeXBT tagja a nemzetközi Financial Commission fogyasztóvédelmi testületnek, ami panaszok esetén 20.000 dollárig kártérítést biztosdít az ügyfelek számára.
  5. Legmagasabb Értékelés a Trustpilot-on: A PrimeXBT a versenytársai között a legmagasabb értékeléssel büszkélkedhet a Trustpilot-on, esetenként kétszer olyan magas értékeléssel, mint valamilyen más kripto platform. Ez a felhasználói visszajelzések által vezérelt minősítés tükrözi a kereskedők platform iránti bizalmát és elégedettségét, tovább növelve annak hitelességét.

A PrimeXBT egy olyan platform, amiben olyan ismert kereskedők, mint például a 450 000 felhasználóval rendelkező TraderXO is megbízik. A PrimeXBT célja, hogy ötvözze a biztonságot és az ügyfelek elégedettségét egy olyan megbízható kereskedési környezet biztosítása révén, amely kiállja az idő próbáját. Az oldalon a hagyományos tőzsdei és forex piacok mellett a kripto piacok is elérhetők mind cfd, mind határidős piaci (perpetual futures) változatban.

A PrimeXBT egy őszi promóció keretében szeptember 13 és október 1 között mindenkit benevez arra a 10 000 USDC összértékű sorsolásra, aki ebben az időszakban végzi el a KYC felhasználói azonosító eljárást és aktiválja a 2FA biztonsági azonosítást. A játékban minden régi és új felhasználó részt vehet, aki a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrál(t) az oldalra. A PrimeXBT emellett minden héten 1000 dollár összértékű demo számlás kereskedési versenyt rendez, mejnek 3 legjobb helyezettje az oldalon kereskedésre használható kuponokat nyerhet.

PrimeXBT bemutató

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img