Akár 30%-os kedvezmény és ajándék bitcoin a Trezor és a Ledger Fekete Péntek akcióiban

spot_img

Tavaly sem a Trezor, sem a Ledger nem tartott Fekete Péntekhez kapcsolódó leárazást, idén viszont mind a két gyártó az eddigi történetének legnagyobb akciójával rukkolt elő.

Az adakozó kedv persze nem a véletlen műve. Az FTX alig két hete bekövetkező csődje után mind minden korábbi szintet megdöntött a hardveres kripto tárcák iránti érdeklődés. A Ledger például nem csak újabb rekordot állított be az egyetlen nap alatt értékesített készülékek tekintetében, de egy rövid időre még maga a tárca használatát segítő Ledger Live szoftver is leállt, miután olyan sokan szerették volna egyszerre használni az abba integrált belső kriptovaluta váltó alkalmazást.

A Ledger és a Trezor tehát igyekeznek meglovagolni az FTX csőd által gerjesztett hullámokat, amivel most a felhasználók is jól járhatnak. Az örömünk sajnos nem lehet teljes, mert a forint árfolyamának idei lejtmenete el is viszi a szolgáltatók által kínált kedvezmény jelentős részét, de aki vásárolni szeretne, az most így is egy kicsivel olcsóbban juthat hozzá az eszközökhöz, mint ahogy az elmúlt hetekben tehette.

A Ledger Black Friday ajánlata, hogy az első 15 000 Ledger Nano X vásárló számára 30 dollár értékű bitcoint, az első 15 000 Ledger Nano S vásárló számára pedig 20 dollár értékű bitcoint ad ajándékba az akció időtartama (november 21-28.) alatt.

A két készülék 30 000 és 60 000 forintért vásárolható meg. A tájékoztató szerint a drágább X változat mellé az ingyenes kiszállítás is biztosított.

Az ajándék BTC-t a tárcák dobozához mellékelt kuponkódok formájában juttatják el a felhasználókhoz, akik maguk dönthetik el, hogy milyen wallet címre szeretnék azokat beváltani.

Ha szeretnéd megnézni, hogy mit tud a két tárca, erről az oldalról nyithatod meg az egyéni adatlapjaikat, az általuk támogatott coinok listája pedig itt böngészhető.

A Trezor 15-30%-os kedvezményt ajánl az oldalán forgalmazott termékekre. A két húznónévnek számító tárca így 25 000, illetve 95 000 forintért vihető el.

Mellettük találhatunk még egyéb kiegészítőket is, például acélból és titánból készített fizikai privátkulcs tároló eszközöket, amik a legtöbb hétköznapi balesetből, tűztől, víztől, természeti csapásokból eredő kár esetén is hatékony védelmet biztosítanak a kriptókat védő jelszavaknak.  A Trezor akciója szintén november 28-ig tart.

Ha kihagyod a vásárlást, de szeretnél legalább valami alap szintű védelmet biztosítani a coinjaidnak, és kivonnád őket a tőzsdéről, a Binance Akadémia nemrégiben magyarul is közzétette a tőzsde által hivatalosan is támogatott tárca alkalmazás, a Trust Wallet beállításának útmutatóját. Ezt erre a linkre kattintva olvashatod el.

Ezen a héten nyílt napokat tart a Kripto Akadémia Discord csoportja, ami alatt az előfizetéses tartalmakhoz is ingyenes hozzáférést szerezhetsz. További információk a szerver ‘Bejelentések’ szobájában.

TradingView Black Friday: 40-60% kedvezmény + 1 ingyen hónap az előfizetőknek

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img