Kripto masszázs: sokan trükkös módszerrel próbálják megszerezni az ingyenes kriptopénzt, mielőtt felkerülne a legnagyobb kriptotőzsdékre

spot_img

Néhány héttel ezelőtt mi is beszámoltunk a gombnyomogatós kriptopénz őrület második népszerű tagjának, a Hamster Combat (Hörcsögcsata) nevű játéknak a növekvő népszerűségéről.

A játék mindössze abból áll, hogy a felhasználóknak egy gombot kell nyomogatniuk. Az ezzel szerzett pontokat pedig később kriptovalutára válthatják.

A nyomogatós játékkal szerezhető kripto első képviselője a Notcoin volt, amit a Telegram közösségi oldal a saját, épülőben lévő kripto ökorendszerének, a TON hálózatnak a népszerűsítésére használt. A hónapokig tartó nyomogatós játékban több tízmillióan vettek részt.

A NOT felkerült a legnagyobb kripto tőzsdékre is, ahol a játékosok eladhatták a játékkal szerzett pontjaikat. Bár kriptotőzsdei listázást követően a kriptopénz árfolyama kissé visszaesett, nem sokkal később a hatszorosára növekedett. A rövid távon szerezhető gyors profit lehetősége felkeltette a Notcoin klónok indulásával kapcsolatos figyelmet, melyek közül a Hamster Combat számít az egyik legismertebbnek.

A Hamster Combat valamikor mostanában, júliusban fogja Hamster coinokra váltani a játék során szerezhető pontokat. A második legnagyobb kripto tőzsdének számító Bybit a múlt héten jelentette be, hogy listázza a kriptovalutát.

A Hamster iránti érdeklődést azok a vicces hírek is alátámasztják, melyek szerint Oroszországban, ahol a Hamster Combat játéknak otthont adó Telegram közösségi oldal igen népszerű, több webshopban is 30-170%-kal megugrottak a masszázspisztoly eladások, melyekkel az emberek többször annyi gombnyomásra és ezáltal pontszerzésre képesek, mintha csak a saját kezükkel klikkelgetnének.

Egyes boltok kifejezetten a játék logójával kezdték árusítani a pisztolyokat.

Hogy pontosan melyik nap kerül sor a Hamster airdropra, nem lehet tudni, de a játékosok a Notcoinhoz hasonló pozitív indulásban reménykednek.

A Hamster listázása mellett a Bybit egy nyári befizetési akcióról is hírt adott. Azok, akik szeptember 30-ig regisztrálnak az oldalra és a csatlakozást követő 7 napon belül befizetnek legalább 100 dollárt, egy 500 dollár értékű, ingyenes kereskedési pozíciót kapnak ajándékba. További részletek a Bybit oldalán olvashatók.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img