Binance befektetés az amerikai Koi Trading OTC kereskedési szolgáltatóba

spot_img

Az utóbbi időben gyakran előkerült a Kripto Akadémián, hogy a kriptopénzek piacán OTC (over-the-counter vagy pult alatti) szolgáltatóknál a tőzsdéken látható összforgalom többszöröse is bonyolódhat. A világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéjének inkubátor-befektetési ága, a Binance Labs most 3 millió dolláros befektetést eszközölt a Koi Trading nevű San Franciscó-i szolgáltatóba.

Arról is többször beszámoltunk az utóbbi hónapokban, hogy a Binance kerüli az amerikai piacot, nem erőlködik az amerikai törvényeknek való megfeleléssel, és tudatosan hagyják az amerikai vetélytársakra a CFTC és SEC egyeztetések végtelen sorozatát. Így ők ráérnek majd akkor a helyi piacszerzéssel foglalkozni, mikor kialakultak a mindenre kiterjedő legális működés keretei.

A befektetéssel a privát kereséssel, adatszolgáltatással, elemzésekkel és jogi tanácsadással foglalkozó Koi Trading globális szereplővé válhat. A Binance Labs azért őket választotta, mert profi csapattal, erős, pénzmosás elleni rendszerrel, kiterjedt amerikai banki kapcsolatokkal rendelkeznek. Az egyik legfontosabb célpiacuk Kína lesz, ahol a tőzsdei tiltás óta jelenleg főleg a WeChat alkalmazásban történik a kereskedés.

Az OTC ügyeletekre azért van szükség, hogy egy-egy nagyobb, akár százmillió dolláros nagyságrendű tranzakció ne járjon heves árfolyammozgásokkal, és így kalkulálhatatlan költségekkel, a mostanihoz hasonló alacsony érdeklődés időszakában.

OTC ügyletek > tőzsdei ügyletek

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img