Megnyílt a Mikron publikus ICO-ja

spot_img

Ma reggel megnyílt a Mikron nyilvános érmekibocsátása, vagyis ICO-ja. Húsz százalékkal több Mikront tudhat magáénak az, aki időben kapcsol és az első négy nap valamelyikén vásárol Mikront. Az ICO egészen december 20-ig tart, az ajándék mennyisége azonban folyamatosan csökken.

Mivel ez egy nyilvános éremkibocsátás, bárki, bármilyen Bitcoin összeggel beszállhat és vásárolhat Mikront.

Ehhez pusztán el kell látogatni a mikron.io weboldalra, regisztrálni kell magad és bekészíteni a Bitcoin tárcádat. A regisztráció után részletes leírást kapsz a vásárlás menetéről, de alapvetően úgy működik, mint bármilyen más kriptopénzes utalás. Ha már utaltál legalább egyszer kriptopénzt valahonnan valahová, biztosan nem lesz gondod, a Mikron mennyiség pedig automatikusan jóváíródik az egyenlegeden. Ha mégis problémába ütköznél vagy kérdést szeretnél feltenni, csatlakozz a csapat Discord csatornájára, ahol a leggyorsabban tudnak válaszolni neked.

A Mikron egy blokklánc alapú hűségrendszer, amit jelenleg már 30.000 aktív felhasználóhoz juttattak el, három csatlakozott weboldalnak hála, köztük a Kripto Akadémiának.

Itt a Mikron!

mikron.io

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img