Új blogbejegyzést, a bejelentkezést követően erre a linkre kattinva hozhatsz létre, míg a már meglévő írásaidat ezen a linken keresztül szerkesztheted vagy törölheted.

Hogyan finanszírozzák a jegybankok korunk végnélküli háborúit

A 20. század a totális háborúk évszázada volt. A háborúzás korlátai, melyek több évszázad alatt alakultak ki, már a 19. században elkezdtek fellazulni, ugyanakkor a 20. századra teljesen eltűntek. És természetesen, a központosított államok, melyek irtózatos mennyiségű erőforrást tudtak bevetni, továbbá a szörnyű, új, számukra elérhetővé váló gyilkos technológiák majdhogynem elképzelhetetlenül horrorisztikussá tették ezen éveket.

Hogyan maradj biztonságban a Bitcoin világában

A folyamatosan emelkedő árfolyam rámutatott a Bitcoin ökoszisztéma árnyoldalaira is. Egy teljesen új kíberbűnözői szektort szült meg, ami ontja magából az átveréseket, még akkor is ha azokon könnyű átlátni.

A dörzsölt gazemberek az internet naív népét célozzák a bitcoinjaik megkaparintása érdekében.

Ez a cikk a legelterjedtebb kriptovaluta-csalásokat veszi sorra, hogy el tudd választani a búzát a pelyvától, mikor a Bitcoin tranzakciók kerülnek szóba.

A végéhez közeledik a 150 éve tartó hitelexpanzió?

Az ezredforduló óta két világméretű bankválságot éltünk át: az első a dotcom lufi deflációs időszaka 2001-2-ben, a második pedig a 2008-9-es pénzügyi krízis, amelynek a Lehman Brothers esett áldozatul. Nyilvánvaló ezekből az esetekből, hogy a morális kérdések vitái, nem csak a bankok, de a nagyvállalatok és tőzsdék javára dőltek el. Továbbá, az amerikai költségvetés deficitje egy tartós alkotóelemmé vált.

Miért nem kéne az Államnak a defláció ellen harcolnia

A legtöbb szakértő szerint, a defláció rossz hír, hiszen az a csökkenő árakra való várakozást idézi elő. Ezáltal, úgy gondolják, a fogyasztók nagy valószínűséggel elnapolják a vásárlást, mivel a jövőbeni alacsonyabb árakra várnak majd.
Ez az összesített fogyasztást és emiatt a teljes gazdaságot gyengíti. Emellett, ezek a véleményvezérek, azt is megfogalmazzák, hogy a defláció megelőzése, megvéd bennünket a válságtól is.

Ki érdemli ezt meg?

Ross Ulbrich tollából

Életemben először, 29 éves koromban kattant a csukómon a bilincs. Megbélyegeztek börtöntöltelékként aznap, és azóta, 2196 nappalt és éjszakát töltöttem az Amerikai Szövetségi Kormány fogvatartottjaként. Még mindig börtönben vagyok, halálraítélve, életfogytiglannal, a feltételes szabadlábra helyezés kizárásával. A börtön finoman szólva is unalmas, szóval rengeteg órám van mindenfélén gondolkodni, beleértve azon is, hogy vajon megérdemli-e ezt bárki.

A legbékésebb forradalom

Ne legyenek illúzióink, a Bitcoinerek forradalmárok

A libertáriánusok mind tévedtek. A demokrácia játékszabályai szerint próbálták visszaszorítani az Állam befolyását. Ez mindig is egy reménytelen, sziszifuszi meló marad. Mint Tolkien Ungoliantja, az Állam is végtelen étvágyú, míg legelkötelezettebb választópolgárai rendre megjutalmazzák szavazataikkal a további növekedés reményében, ezzel egyre nagyobb felhatalmazást szerezve. A libertáriánusok összefoglalva, vizet gereblyéznek. Mint a csúszómászó, ragacsos szörny, A Masszában, az Állam is Kisgömböcként emészt fel mindent, amit hozzávágsz. A demokratikus folyamatokhoz asszisztálás még inkább felhatalmazza, és beleégeti az agyunkba, hogy az egyetlen legitim módja a politikai állásfoglalásnak, a 4 évente megrendezett Civil Rituálékon való részvétel.

Mi adja a Bitcoin értékét?

A közhiedelemmel ellentétben, a Bitcoint fedezi valami. Mégpedig az egyetlen dolog, ami bármely pénzeszköz értékét adja: monetáris tulajdonságainak hitelessége. A pénz nem egy kollektív hallucináció, és nem is egy hitrendszer. A történelem során, számos eszköz alakult át forgalmi eszközzé, és ez sosem volt véletlen. Ezek az árucikkek mindig egy olyan megkülönböztetett tulajdonsággal rendelkeztek, melyek kiemelték azokat a többi közül. Míg a Bitcoin Standard mindenre kiterjedően járja körül e témát, kijelenthető, hogy egy leendő pénzeszköz leghasznosabb tulajdonságai, többek között a ritkaság vagy keménység, tartósság, oszthatóság, helyettesíthetőség és szállíthatóság. Minden újonnan kiemelkedő pénzformával fejlődik a forgalmi eszköz valamely tulajdonsága és elavulttá teszi a korábban használtakat. Mikor egy árucikk pénzügyi szerephez jut, törvényszerűen egy korábbi elveszíti azt. Lényegében, egy pénz a relatív erősségével tudja felülmúlni a „versenytársait”, és ez a Bitcoinnál sincs máshogy. A pénzeszközök globális versenyében egy innovatív technológiát képvisel, mely az arany és az arannyal fedezett állami pénzek felsőbbrendű utódja.

jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel