Home Blog Vechain ICO-k

Vechain ICO-k

0
Vechain ICO-k

Néhány szóban összefoglaltam azokat az ICO-kat, amik a közeljövőben a Vechain paltformján fognak elindulni. Az itt felsorolt cégek mind vállalták, hogy az ICO során kitűzött pénzügyi cél legalább 50%-át kizárólag VET tokenekben fogják elfogadni és azokat legalább 2 éven át megőrzik. Az ICO-k összértéke 120 millió dollár körül alakul.

Plair (PLA)

A Plair egy videójátékosokra fókuszáló project. Céljuk hogy online és offline módon is segítsék a gamer közösséget, népszerűsítsék ezt az életstílust és segítsék az eSportok népszerűbbé válását. Elsődleges termékük egy olyan Steam/Twitch/Discord keverék platform, ahol a játékosok találkozhatnak, beszélgethetnek egymással, játékokat vehetnek, bérelhetnek és adhatnak el, vagy akár streamelhetnek is, melyért a nézőik is jutalmakban (kriptopénz) részesülhetnek.

MustangChain (MUST)

A MUST az egyik legspecializáltabb blokklánc projekt és emiatt nem tartom kizártnak, hogy a termékükkel monopol helyzetet alakíthatnak ki egy multimilliárd dolláros nemzetközi iparágban.

A nemzetközi lovas piacon olykor hihetetlen pénzekért cserélhetnek gazdát a legkiválló adottságokkal rendelkező versenyzésre vagy tenyésztésre tartott állatok, ugyanakkor ez sem mentes a visszaélésektől. A törzskönyvek hamisítása ellen a mai napig nem sikerült megfelelő megoldást találni, ezért a MustangChain egy olyan “útlevelet” hozna létre, ami egy beültetett NFC chipen minden adatot rögzítene az állatokról (pl.: családfa, orvosi feljegyzések, tulajdonosváltások, stb.) Tanácsadóként és támogatóként már több neves szakembert, díjnyertes tenyésztőt és zsokét is sikerült megnyerniük.

BitOcean/OceanEX (OCE)

Az OceanEX egy szabadalmazott kriptopénz tőzsde, melyet mögött a japán, kripto ATM-eket gyártó cég a BitOcean áll. A platform célja, hogy mesterséges intelligencia támogatással tegye lehetővé az ultra-likvid kvantitatív kereskedést, vagyis hogy támogassa az általában nagy intézmények által használt, matematikai modellek alapján történő adás-vételt. Emellett lehetővé tennék a közösségi kereskedést (más traderek automaikus követése és másolása jutalékért cserébe) és a stratégiák visszafelé történő automatikus tesztelését. A BitOcean igazgatója a Binance egyik tanácsadója is.

SafeHave (SHA)

Az SHA lényegében egy kripto végrendelet. Célja, hogy egy hirtelen haláleset után a hozzátartozók biztosan és jogilag biztosított módon juthassanak az elhunyt által birtokolt kriptopénzekhez.

Esprezzo (EZPZ)

Az Esprezzo egy webes, mobil és decentralizált alkalmazások fejlesztésére szolgáló felületet szeretne létrehozni, amely kompatibilis más blokkláncokkal és okos szerződés platformokkal is. A platform a C++ -ban és blokklánc fejlesztésben nem jártas “front-end” fejlesztők számára is egyszerűvé teszi saját dApp-jaik létrehozását.

Cahrenheit (CAH)

Céljuk a világ első globális gépjármű adatbázisának létrehozása.

CAHrenheit ICO előzetes

Ezek mind olyan projektek amik mögé beállt a Vechain Foundation is, tehát hivatalos partnerek, de jelenleg is tucatnyi ICO vár még elbírálásra. Az itt felsoroltak várhatóan az ősz folyamán kerülnek majd megrendezésre.

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal