Kripto24 – 2018.02.21.

spot_img

Hírek, érdekességek az elmúlt 24 órából:

A magyar kripto közösség két elismert és általunk is nagyra tartott szereplője is említést tett oldalunkról. Kallos Péternek és a Variance.hu-nak köszönjük, hogy figyelnek ránk! <3 <3 <3
__________

Dél-Korea pénzügyi ellenörző szerve végül zöld utat adott a kriptopénzek vásárlásának. Choe Heung-sik a Pénzügyi Felügyelő Hivatal (Financial Supervisory Service) vezetője azt mondta: “Ösztönözni fogjuk a bankokat, hogy hajtsák végre a kripto tőzsdék tranzakcióit.”

A dolognak érdekes fordulatot ad, hogy eközben otthonában holtan találták a dél-koreai szigorítások kidolgozását felügyelő személyt.

__________

“A közeljövőben nem várható Bitcoinnal kapcsolatos szigorítás” – nyilatkozta a Fehér Ház kiberbiztonságért felelős tisztviselője.

__________

Az amerikai adóhivatal ingatlantulajdonként tekint a kriptopénzekre és annak megfelelően adóztatja őket: Ezt helyezte hatályon kívül Wyoming állam 111-es törvénycsomagja, ahol most már adómentes a kriptovaluták birtoklása.

__________

A 200 millió dolláros Raidblocks / NANO hacket követően a tőzsde tulajdonosa egy twitter szavazástól teszi függővé, hogy a Bitgrail csődöt jelentsen vagy folytassa tevékenységét.


__________

Az NRG eSports az Enjin coinnal együttműködve akár több millió játékossal ismertetheti meg a blokklánc technológiát és a kripotpénzek világát. A szervezet rendszeres résztvevője különböző videójátékos tornáknak, melyeket a helyszínen és online százezrek követnek. A jövőben ők is  népszerűsítik majd az Enjin walletjét, ami a legbiztonságosabb multi currency-wallet címre pályázik.

__________

Hongkongban már a metróban elhelyezett plakátokon is felhívják a figyelmet a kriptopénzek és ICO-k ingatag természetére.


__________

Ez a kép pedig a Canary Wharf megállónál készült, mely London pénzügyi központja. Itt található többek között a HSBC, Barclays és CitiBank székhelye.

Change is happening

___________

A Bitfinex számláit mostantól az ING kezeli. A holland pénzintézet a kriptovaluták támogatója.

__________

Thaiföld kormányával együttműködve, az OmiseGO részt vesz az új, digitális személyi igazolványok létrehozásában.

__________

Végül pedig egy exklúzív felvétel: Elon Musk reakciója a Bitcoin árfolyamának emelkedésére.

https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7yx2t3/elon_musks_reaction_to_the_bitcoin_price_rise/

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img