Japán hajlik az ICO-k legalizálására

spot_img

A japán kormány a legfrissebb hírek szerint inkább szabályozni szeretné az ICO-kat, mintsem eltüntetni.

Mindezt onnan tudta meg a nyilvánosság pár órával ezelőtt, hogy az egyik államilag finanszírozott japán kutatóintézet publikálta tanulmányát az ICO-k működéséről, hátteréről, és a szabályozási gondokról.

A tanulmány legfőbb javaslatai azok, hogy a pénzmosás megszüntetése érdekében a befektetők azonosítsák magukat, a kormány pedig felügyelje azt, hogy az ICO szervezői a terveik megvalósításán dolgozzanak, ne pedig meglépjenek a felhalmozott tőkével.

Mindezek egészen nyílt és rugalmas hozzáállásról tanúskodnak annak fényében, hogy Dél-Koreában és Kínában igyekeznek teljesen felszámolni a műfajt.

Az ICO (Initial Coin Offering) egy páratlanul népszerű új tőkebevonási módszer, amely során a szervezők rendkívül kedvezményes áron kínálnak coint vagy tokent a befektetők számára, így összegyűjtve pénzt a terveik megvalósítására.

Mindkét fél jól jár, hisz a vállalkozásnak lesznek forrásai, meg tudja valósítani a célul kitűzött koncepciót, a befektetők érméi pedig, mint a részvények, éppen emiatt egyre többet érnek majd.

A kriptoakademia.com a magyar közösség felrázására és összefogására, az aktív felhasználók jutalmazására saját kriptopénzt fejleszt, melyet mi is egy ICO keretében fogunk elindítani a közeljövőben. Maradj velünk, legyél aktív az oldalon és kövesd a fejleményeket! Izgalmas lesz! 🙂

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img