Japán hajlik az ICO-k legalizálására

Megosztom

A japán kormány a legfrissebb hírek szerint inkább szabályozni szeretné az ICO-kat, mintsem eltüntetni.

Mindezt onnan tudta meg a nyilvánosság pár órával ezelőtt, hogy az egyik államilag finanszírozott japán kutatóintézet publikálta tanulmányát az ICO-k működéséről, hátteréről, és a szabályozási gondokról.

A tanulmány legfőbb javaslatai azok, hogy a pénzmosás megszüntetése érdekében a befektetők azonosítsák magukat, a kormány pedig felügyelje azt, hogy az ICO szervezői a terveik megvalósításán dolgozzanak, ne pedig meglépjenek a felhalmozott tőkével.

Mindezek egészen nyílt és rugalmas hozzáállásról tanúskodnak annak fényében, hogy Dél-Koreában és Kínában igyekeznek teljesen felszámolni a műfajt.

Az ICO (Initial Coin Offering) egy páratlanul népszerű új tőkebevonási módszer, amely során a szervezők rendkívül kedvezményes áron kínálnak coint vagy tokent a befektetők számára, így összegyűjtve pénzt a terveik megvalósítására.

Mindkét fél jól jár, hisz a vállalkozásnak lesznek forrásai, meg tudja valósítani a célul kitűzött koncepciót, a befektetők érméi pedig, mint a részvények, éppen emiatt egyre többet érnek majd.

A kriptoakademia.com a magyar közösség felrázására és összefogására, az aktív felhasználók jutalmazására saját kriptopénzt fejleszt, melyet mi is egy ICO keretében fogunk elindítani a közeljövőben. Maradj velünk, legyél aktív az oldalon és kövesd a fejleményeket! Izgalmas lesz! 🙂

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel