Basic Attention Token – 40%-os emelkedést hozott a Wall Street Journal kiadójával aláírt partnerkapcsolat

spot_img

A Basic Attention Coin (BAT) árfolyama 40%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. A kriptopénzt a személyes adatok védelmére fókuszáló, blokklánccal kompatibilis böngésző, a Brave fejlesztői hozták létre. Céljuk, hogy reklámmentes böngészést biztosítsanak a felhasználóknak, ugyanakkor jutalmazzák azokat akik mégis hajlandóak a hirdetések megtekintésére.

A BAT árfolyamának ugrásszerű növekedése a Dow Jones Media Company-val történő együttműködés bejelentésének köszönhető. A cég azt tervezi, hogy ezentúl a Brave böngészőjére optimalizája weboldalait, melyek között megtalálható a világszerte ismert Wall Street Journal is. Ez egy hatalmas lehetőség, hogy a még viszonylag ismeretlen BAT tokeneket szélesebb közönség is megismerhesse.

Személy szerint nem ajánlanám, hogy a 40%-os emelkedés után vásároljunk ebből a kriptopénzből, hiszen egy ilyen mértékű növekedést rendre korrekció követ. Azonban vannak akik szerint a Wall Street Journal márkaneve van annyira erős, hogy további emelkedésre bírja a BAT árfolyamát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img