A Bithumb is saját kriptopénzt fog kibocsájtani

Megosztom

Dél-Korea legnagyobb tőzsdéje, a Bithumb is saját tokennel rukkolhat elő. 2017-ben a világon rendre a legnagyobb forgalmat bonyolító és akár több száz százalékos pumpjairól is híressé vált tőzsde ICO-ja biztosan nagy érdeklődésre fog számot tartani. A dolog pikantériája azonban, hogy Dél-Koreában jelenleg tiltottak a közönségi finanszírozás ezen formái, így az várhatóan egy másik országban (valószínűleg Szingapúrban) kerülhet majd lebonyolításra.

Egyes információk szerint a tőzsde piacvezető státuszát kihasználva egyből nagybefektetőknek és nem hétköznapi emberek számára értékesítené az ICO-ra szánt pénzmennyiséget. Hasonló módon lépett piacra a kriptós körökben nagy népszerűségre szert tevő, anonim üzenetküldést lehetővé tevő Telegram is.

Az utóbbi időben a tőzsdék által kibocsájtott kriptopénzek rendkívül népszerűvé váltak. Az ezt birtoklók nyereséget kaphatnak a tőzsde által beszedett jutalékokból, vagy kedvezőbb feltételek mellett kereskedhetnek az adott platformon. Legutóbb az ismert kínai tőzsde, a Huobi jelentette be saját tokenjét, míg a már forgalomban lévőek közül a Binance és a Kucoin által kibocsájtottak a legnépszerűbbek.

A Bithumb ICO-jából egyébként valószínűleg a térség többi országába történő terjeszkedést fogják finanszírozni. Az otthoni piacon egyre nagyobb részesedést elérő tőzsde nemrégiben már egy kioszk hálózat kiépítését is bejelentette, mellyel ügyfeleik az ország éttermeiben és kávézóiban fizethetnek majd közvetlenül a Bithumb tőzsdéjén vezetett számláikon tárolt kriptopénzekkel. Dél-Koreában a nagyforgalmú helyeken kiszolgáló személyzet helyett ma már egyre inkább az érintőképernyős rendelést helyezik előtérbe.

Kapcsolódó cikkünkből többet is megtudhattok a dél-koreai kriptopénz lázról.

Miért éppen Korea?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel