A közelgő hard fork $1100 fölé lökte a Bitcoin Cash árfolyamát

spot_img

A múlt héten bejelentett újabb hard fork jelentős mértékben növelte a Bitcoin Cash iránti kereskedési kedvet. Az elmúlt két nap során  $755-ról $1100 fölé is emelkedett a BCH árfolyama, mely több mint 45%-os növekedést jelent.

A forkra melynek célja, hogy a blokkméret 32Mb-ra emelésével növeljék a hálózat kapacitását, május 15-én fog sor kerülni. Addig várhatóan további nagy áringadozásokra számíthatnak a befektetők.

Mindeközben a BCH atyja, Roger Ver $100 000-t ajánlott fel a Reddit nemzetközi fórumának, ha új moderátort nevez ki a Bitcoin fórum élére. A történet előzménye, hogy a népszerű fórum rendjére ügyelő Theymos nick alatt fejlesztők egy csoportja áll, akik töröltek több, a fejlesztéssel kapcsolatos párbeszédben írt hozzászólást. Ver szerint olyan moderátorokra lenne szükség, akik támogatják a “szólásszabadságot”.

Bár vannak akik egyetértenek vele, mások szerint viszont semmi jóra nem vezet a pénzzel vásárolt szabadság. Az egyik legviccesebb hozzászólás pedig így hangzott:

Micsoda? Mostmár megvehetjük az alfórumokat? Ha Ver $100 000-t fizet, akkor én $100 001-et ajánlok. Csak adjatok 24 órát, az ICO lebonyolítására.

Kapcsolódó anyagunk:

Memo – decentralizált Twitter a Bitcoin Cash blokkláncán

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img