Hajtóvadászat indult a startup cég vezetője után

spot_img

Yassin Hankir egy német kripto startup, a Savedroid vezetője hatalmas pánikot keltett a befektetők körében, amikor egy képet közölt magáról és egy üveg sörről, mely alá csak ennyit írt: “Köszi srácok! Leléptem.”

Az 50 millió dollárt összekalapozó cég vezetője után valóságos hajtóvadászat indult és a kezében tartott sör alapján elég gyorsan kiderült, hogy az általa posztolt kép Egyiptomban készült. Az emberek ezt követően a Google Mapsen kezdtek el keresgélni és a háttérben látható sziklacsoportot megtalálni a népszerűbb üdülő övezetek közelében. Tűnjék ez bármilyen reménytelennek, mégis sikerrel jártak.

Ez volt az a pont ahol egyesek már az utazást, mások Németországban maradt rokonainak meglátogatását kezdtél el tervezni, Yasin azonban ismét egy bejegyzéssel jelentkezett, melyben kifejtette: tettével csak a rengeteg hamis ICO-ra és az ezzel kapcsolatos átverésekre akarta felhívni a figyelmet.

Bár a Savedroid befektetőinek pénze végül nem úszott el, túl boldogok mégsem lehetnek. A tulajdonosnak és a cégnek innetől fogva rengeteg előítélettel kell majd szembenéznie. Az emberek többsége elítélte az akciót és a rossz marketing iskolapéldájának nevezték az esetet.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img