Switcheo: Nagy siker a NEO első decentralizált tőzsdéje

spot_img

A március utolsó napjaiban indult Switcheo a NEO ökoszisztéma első decentralizált tőzsdéje, amely segítségével NEO, GAS, és NEP-5 tokenek cserélhetők egymásra harmadik fél közbeiktatása nélkül. Mostanra napi egy és kétmillió dollár közötti forgalmat bonyolít, amellyel jelenleg a negyedik legnagyobb decentralizált kriptotőzsde (DEX) az Ethfinex, Idea és Cobinhood után.

Mi a Switcheo Network és az SWH token

Nem tököltek a Switcheo-s srácok, decentralizált kriptotőzsde dApp-jukkal (decentralizált app) decemberben megnyerték a NEO fejlesztőcsapata, a City of Zion (CoZ) által megrendezett versenyt, januárban már teszteltek, februárban pedig már készen álltak a tőzsde éles üzemére. Az ICO március végén zajlott és 8,5 millió dollárnyi kriptót gyűjtöttek az egy hét alatt.

A Switcheo Network a világ első multi-chain (több blokkláncot összekapcsoló) decentralizált tőzsdéje, mely jelenleg még csak az összes, NEO alapú NEP-5 token, harmadik fél közbeiktatása nélküli vásárlására alkalmas. Értékajánlatuk az alacsony, saját tokenben fizetve 0.01% tranzakciós díj, 0 kiküldési díj (mivel nincs is honnan) és minden új NEP-5 token ICO utáni azonnali elérhetősége.

Az SWH token szerepe kettős: SWH-ban fizethető a platform váltási költsége, ebben az esetben 2018. április végén 0.1% helyett csak 0.01% fee-t kell fizetnünk. Nem kevésbé fontos, hogy az SWH lesz később az alapja a blokkláncok tokenjei közötti váltásnak, így a tőzsde sikeressége esetén folyamatos és erős SWH forgalmat fognak biztosítani az oldal használói. SWH beszerzése egyelőre magán a tőzsdén, NEO-ból vagy GAS-ből, vagy a Gate.io-n USDT-ből és ETH-ból lehetséges.

Jövőbeli tervek

A szolgáltatást más blokkláncok kriptóinak elérhetővé tételével tudnák bővíteni, és ezt is fogják tenni: 2018. első félévében érkezik a QTUM blokklánc tokenjeinek (bővebben), harmadik negyedévben pedig az ethereumos ERC-20 szabványú tokenek támogatása, amely fejlesztésekkel a Switcheo megkezdheti menetelését a legnépszerűbb DEX címért. Nincsen tervben, hogy közvetlenül fiatból (USD, EUR) tudjanak a felhasználók vásárolni, a készítők a minél több blokklánc támogatására fókuszálnak.

0425 jack yeu switcheo
Jack Yeu, társalapító

A szingapúri projekttel kapcsolatos fejleményeket érdemes a társalapító, Jack Yeu által vezetett Medium blogon és twitteren követni.

Befektetési kilátások

A legnépszerűbb decentralizált tőzsde cím odaítélésébe azért a nagy testvér, a NEO ökoszisztéma sarokkövének számító Neon Exhange (NEX) is bele fog szólni. Az élméletileg április utolsó napjaiban induló NEX token sale iránt elképesztő érdeklődés volt az előzetes jelentkezés során, ami mutatja, hogy a befektetők és a jövőbeli felhasználók sokat várnak mind a Neontól, mind magától a NEO projekttől.

Az SWH tokent a Coinmarketcap egy héttel az ICO lezárása után listázta 0.012$ árfolyamon. Az azóta eltelt időszakban már 6-szoros pluszt is láthattunk, jelenleg a 331. helyen találjuk. A NEX borítékolható sikere ugyan felhasználószám tekintetében nem feltétlenül előnyös a Switcheo tőzsdének, azonban az SWH token árfolyamát szinte borítékolható, hogy húzni fogja magával. Miért? Mert a NEX tokenek kereskedhetővé válásakor komoly árfolyamugrásra számítunk, ami miatt a másik, (egyelőre) NEP-5 tokenek kereskedésével foglalkozó, ráadásul már bizonyított tőzsdének is fog jutni a szeretetből, hiszen az sokkal “olcsóbb” befektetést fog jelenteni a kisebb kapitalizációjának köszönhetően.

Felületeik:

Weboldal: https://switcheo.network
Twitter : @switcheonetwork
Reddit: /r/switcheo
Telegram: https://t.me/switcheo

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img