Képesített Gazdasági Blockchain Szakértő képzés indul

Megosztom

A Blockchain technológia iránt egyre növekvő érdeklődést mutatnak a különböző iparágak, egyetemek és a politikai döntéshozók is. Az oktatás célja, hogy a résztvevők tisztában legyen a technológia alkalmazási területeivel, azok megvalósíthatóságával, előnyeivel, kihívásaival és kockázataival egyaránt.

A részvételt annak ajánljuk, aki:

 • pénzügyi, banki, biztosítói területen dolgozik,
 • pénzforgalommal foglalkozik,
 • IT fejlesztő, felhasználó,
 • ügyvéd,
 • szerződéseket köt,
 • termékfejlesztő, belső ellenőr,
 • kereskedni akar…
 • fejleszteni és fejlődni szeretne..
 • vagy csak a piac előtt akar haladni…

Az előadók:

CZEGLÉDI TAMÁS
Marketing és pénzügyi szakember, szakterülete az üzletfejlesztés és a nemzetközi piaci bevezetés. MBA, pénzügyi MSc és nemzetközi kapcsolatok területén MA végzettséggel rendelkezik, jelenleg a CFA minősítésének megszerzésén dolgozik. A Blockchaineum projekt egyik megalapozója, a stratégia és pénzügyek felelőse. Érdeklődési területe a blokklánc pénzügyi és egészségügyi alkalmazásai, illetve a mesterséges intelligencia alkalmazási lehetőségei. A Mensa International Blockchain technológiát kutatócsoport társalapítója, a MensaHungarIQa tagja.

VIDÁKOVICS ATTILA
A Nemzetközi Bankárképző képzésén végzett Vagyon-, Alap- és Portfoliókezelőként. 2010-től egy mikrobiológiai kutató projektet vezet. A Blockchaineum Group társalapítója. A MENSA HungarIQa berkein belül az ő kezdeményezésére alapították meg és a vezetésével működik a Blockchain technológiával és kriptovalutákkal foglalkozó csoport. Alapítója továbbá és társvezetője a MENSA International Blockchain technológiát kutató csoportnak. Több non- és forprofit fejlesztésen dolgozik társaival együtt. Küldetésének tekinti, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye a technológiában rejlő lehetőségeket.

CSABAI CSABA
Bitcoin rajongó, crypto-blogger.
Közgazdász és információ-biztonsági háttérrel rendelkező kriptopénz szakértő, aki számos hazai közösségi alapon szerveződő blockchain kezdeményezés alapítója, tanácsadója. A mainstream blockchain technológiák mellett olyan új technológiák kutatója, mint a Lightning Network (payment channel) vagy a Hashgraph. Négy éve aktív résztvevője a hazai Bitcoin közösségnek. A publikus blokklánc alapú megoldások elhivatott támogatója, jelenleg is több hazai kriptopénzekhez kapcsolódó projekten dolgozik.

RAGÓ SÁNDOR
Digitális marketing szakközgazdász. Több mint 10 éve foglalkozik a marketing minden területével vállalati és ügynökségi oldalon egyaránt. A Blockchaineum projekt alapítójaként a cégvezetés és a marketing aktivitások tervezése tartozik a hatáskörébe. A legújabb digitális technológiák evangelistája. A Mensa HungarIQa szervezet tagja. A blockchain technológiával való találkozása, gyakorlatilag szerelem volt első látásra. A fő kutatási területe a blockchain és a pszichometrikus megoldások alkalmazása a HR-ben.

NÉMETH PÉTER
Informatikai szakember. Több nagyszabású állami és magán projekt tervezésében és kivitelezésében vett részt. Szakterülete a hálózati kommunikáció, a számítógépes biztonság, titkosítás (kriptográfia) és a magas rendelkezésre állású, nagy terhelesű rendszerek fejlesztése. A MicroCoin, az első magyar saját blokkláncon futó kriptovaluta és fejlesztési környezet megalkotója.

További részletes információk a Bankkárképző weboldalán.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

 • - forintod vagy euród van
 • - banki átutalással szeretnél fizetni
 • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

 • - bankkártyával szeretnél fizetni
 • - nem probléma az angol nyelvtudás
 • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel