Megérkezett az IOTA Trinity Wallet

spot_img

Lassan egy éve várta az IOTA közönsége a Trinity-nek elkeresztelt fejlesztést, ami végre megváltást hoz nekik-nekünk a rettenetes Light Wallet szenvedéseiből, illetve akár még mainstreammé is teheti az eddig csak részben közismert tokent. Egyelőre Androidra elérhető ITT, de hamarosan érkezik az Apple-barát verzió is.

Teszt: IOTA Light Wallet 2.5.7

A piac nagy lelkesedéssel fogadta a bejelentést. Azt tudni érdemes, hogy a Trinity-t az IOTÁ-s törzsközönség tényleg megváltóként várta, és már nagyon-nagyon hosszú ideje ígérgették nekünk a fejlesztők, hogy meg fog érkezni.

kriptoakademia.com/kriptopenzek/iota

 

A szoftver egyelőre béta verziós, azaz még előfordulhatnak bugok, de a pénzünk természetesen biztonságban van, hisz azt nem a wallet kezeli direkt módon, hanem a Tangle (az IOTA blokklánchoz hasonló, gráf alapú hálózata).

Az új wallet tartalmaz minden olyan szolgáltatást, amit egy korszerű, profi walletnek tudnia kell, és eddig a Light Walletben nem volt rá lehetőség:

  • több seed is tárolható a szoftverben, ezek külön elnevezhetőek, és bármikor betölthetőek
  • jelszavas vagy ujjlenyomatos védettséget ad ahelyett, hogy direkt módon a 86 karakteres seed azonosítót kelljen minden belépésnél megadni
  • elérhető 2FA azonosítás is
  • folyamatosan mutatja az árfolyam chart-ot, illetve azt, hogy a rendelkezésünkre álló IOTA mennyiség mennyit ér az általunk választott fiat pénzben (Forint is elérhető!)
  • Megszűnik a Light Walet legirritálóbb jelensége, hogy addig kell ütögetni a Reattach gombot, amíg át nem megy a tranzakciónk. Ez a Tangle sajátosságaiból eredő dolog, viszont a Trinity ezt már automatikusan, a háttérben végzi.

Emellé igényes kezelőfelületet, cserélhető témákat, rendszeres update-eket is kapunk, azaz az IOTA kezd kamaszkorba lépni, és végre van egy teljes értékű wallet alkalmazásunk. A napokban számíthattok egy részletes tesztelésre is!

IOTA – bemutató

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img