Lelépett az IOTA egyik alapítója

spot_img

“Ez az utolsó napom, hogy kriptopénzeken dolgozom. Már nem tartok kriptopénzeket személyes célból. A projektjeim mind IOTA-t használnak, ami ezidáig a legjobb elosztott főkönyvi technológia”

-posztolta múlt csütörtökön Twitterére Szergej Ivancseglo, nicknevén Come-from-Beyond, aki az IOTA társaalapítója volt.

Ezen a héten az IOTA Discordján tartottak egy kérdezz-felelek eseményt , amiben Ivancseglo még inkább eltávolodott a kriptótól: kijelentette, hogy az összes maradék coinját is eladta. Állítása szerint amiatt, hogy nem akarja, hogy érdekellentét álljon fel az új munkája és az IOTA között. Ez az indoklás azért furcsa, mert azt is mondta, hogy folytatja a munkát a Qubic-en és az Aigarth-on, amiből mindkét projekt az IOTÁ-t használja, vagyis nem egy másik kriptós vállalkozásra vált.

Ivancseglo az energiáját a következő évtizedben „egy globálisan megosztott virtuális valóság” megépítésére szeretné fordítani.

Ivancseglo idén júniusban már elhagyta az IOTA igazgatótanácsát és azóta nemhivatalos tanácsadóként dolgozott a projekten. Akkor azzal indokolta a döntését, hogy azok a célokat nem sikerült elérnie, amiket 2014-2015-ben az IOTA Alapítvány megalkotásával kitűzött.

Az árfolyam egyelőre nem reagált a negatív hírekre és arról sincs információnk, hogy mennyi coint öntött a piacra az egykori alapító. Az IOTA a négyóráson egy szinmetrikus háromszögben mozog, amiből hamarosan kitörés következhet. Az ezt megelőző esés, az előző formációk és a negatív hírek miatt esélyesebb, hogy lefelé tör majd az árfolyam.

 

Ivancseglo különös megjegyzése az árfolyam esésére:  „Hát, a pénz mindig a hülyéktől vándorolt az okosak felé, most sincs ez másképpen”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img