Az OKEx szavazatok alapján fog listázni új tokeneket

spot_img

A hong-kongi központú OKEx tőzsde új rendszert vezet be kriptoeszközök listázására.

A tőzsde felhasználóinak lehetőségük lesz szavazatokat leadni, és azok a termékek illetve kereskedési párok fognak előnyt élvezni, amelyek a legtöbb szavazatot kapják meg. De nem egyszerű tömegdemokrácia alapján fog működni a rendszer, hanem több szavazatot is vásárolni lehet majd.

Azoknak lesz lehetőségük szavazni, akik legalább 0.1 OKB-t, a tőzsde által használt saját belső valutát birtokolnak. 0.1 OKB egy szavazatnak fog minősülni. Ezen felül egy másik lehetőség is fennáll: amennyiben egy projekt képes 50.000 új felhasználót hozni a tőzsdére, akikből legalább 20.000 egy még nem pontosított időtávon túl is még aktív marad, úgy az adott token szintén prioritást fog szerezni a várólistán.

Ez a szám ugyan elképesztően magasnak tűnik egy kezdő csapat számára, de az internet korában nem elérhetetlen – ha az alapkoncepció megkapó.

A szavazások nemsokára el is kezdődnek, heti egyet fognak rendezni, ahol három érme vagy token közül lehet egyet választani. A jelentkezési feltételek között igen nagy lemorzsolódást idézhet elő az, hogy nem csak angolul, de kínaiul is el kell küldeni a szükséges információkat.

A további jelentkezési részletekről az OKEx vonatkozó oldalán olvashattok.

via Cointelegraph

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img