DayTrade délután

spot_img

Még májusban az A38 hajón jártunk, hogy megismerjük Pataki Gábor kriptopénz bróker új vállalkozását. A Stop-Loss Manager névre keresztel webes szolgáltatás lehetőséget ad mindenkinek, hogy lényegesen eredményesebbé tegye a napi kereskedéseit az új piacon.

Az első beharangozót most egy közösségi esemény követi, a Stop-Loss Manager csapata “DayTrade délután”-t hirdet 2018. június 21-én 18-21 óra között a Borkollégiumban. A résztvevők a gyakorlati tudás megszerzése mellett – a helyszínhez hangulatához igazodva – egy pohár frissítő fröccsre is a szervezők vendégei lesznek.

A Stop-Loss Manager egy tőzsdei árfolyam figyelő- és menedzser szoftverszolgáltatás, mely jelenleg tesztelési időszakban van.

A Stop-Loss Manager rendszerén belül lehetőségünk van új pozíció nyitására, azaz vásárlásra, visszavásárlásra, tőkevédelmi szint és elvárt nyereségszint meghatározására. A rendszer két normál stop-loss és két csúszó stop-loss ajánlatot is tud kezelni.

A készülő fejlesztések között van a megoldás, amivel új pozíciót is egy csúszó stop-loss vétellel lehessen indítani.

Vásárlás során kiválasztjuk a kereskedési rendszert, majd meghatározunk egy kriptopénzt.Ezt követően kiválasztjuk, hogy milyen forrásból vásárolunk – ez lehet dollár, euró, USDT, de legtöbbször ETH vagy BTC. Az új pozíció nyitásával egyidőben meg kell határozni az automatizált eladási ajánlatokat is, azaz egy tőkevédelmi szintet és egy elvárt nyereségszinten aktiválódó csúszó stop-loss eladást, mindezeket USD(T) alapon követve.

A tőkevédelmi szint a vásárlási szint alatti stop-loss eladás százalékban meghatározva. Eldönthetjük azt is, hogy egy jövőbeni stop-loss eladás hol aktiválódjon, azaz megadhatunk egy elvárt nyereségszintet is.

Opcionálisan meghatározható automatizált visszavásárlás is, amely beállítható az eladási ár felett vagy csökkenés esetén az eladási árszint alatt aktiválódó csúszó stop-loss megbízással is.

A DayTrade délutánon megismerheted a Stop-Loss Managert és annak működését. A szervezők végigvezetnek a fent említett lépéseken és díjmentesen kipróbálhatod magadat daytrader-ként is, mindeközben segítesz a béta szakaszban futó szoftver tesztelésében is.

A jelentkezésednél kérjük jelöld meg, hogy a Kripto Akadémián értesültél az eseményről, így automatikusan megkapod a START díj 10%-os kedvezményt a Stop-Loss Manager szolgáltatási díjából!

 

Magán az eseményen ingyenes a részvétel.

A DayTrade délután

Időpont: 2018. június 21. 18.00 – 21.00

Helyszín: Borkollégium – Budapest, Podmaniczky utca 31. I/7.

Jelentkezési lehetőség a www.stoplossmanager.com/daytrade oldalon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img