Olcsóbb az Amazon Brave böngészőn keresztül

Megosztom

Esti böngészés közben jött szembe velünk egy Doc Searls nevű twitterező elemzése az Amazon áraival kapcsolatban. Chrome és Brave böngészőt használva egész komoly, akár 20-25%-os eltérések is tapasztalhatók az összehasonlításokban vizsgált könyvek áraiban. Nem minden alkalommal a Brave az olcsóbb, viszont legtöbbször ez a helyzet.

A jelenség oka az Amazon és a Google profilozása lehet, a két óriás természetesen közel mindent tud a vásárlási szokásainkról, ezt pedig örömmel ki is használják a dinamikus árszabásukban. A Brave böngésző legnagyobb értékajánlata a követőkódok és reklámok blokkolása, így használatával (bejelentkezés nélkül) friss felhasználóként kezelnek minket az említett oldalak. A Brave böngésző és a BAT kriptopénz fejlesztői az online hirdetések, és ebből fakadóan az online tartalomgyártói bevételek világának lehetetlennek tűnő megújítását tűzték ki célul.

A Brave böngészőrő fejleményeiről korábbi bejegyzéseinkben olvashatsz:

Brave: már hárommillió felhasználó

Az online kütyüvásárláson kívül a repülőjegyek beszerzésének folyamatán is érdemes lenne egy gyakori repülő kriptósnak tesztenie a Chrome és Brave különbségeit. A Wizzair például több más faktor mellett a világverő dinamikus árazó algoritmusának köszönheti a robbanásszerű növekedését. Ha nem is fogtok Brave-t használni az online vásárlásokhoz, érdemes legalább a Chrome inkognitó módját használni az árak csekkolásához.

Olvasóinkat kérdezzük: Találkoztatok már hasonló árazási praktikákkal más oldalakon is? Melyek voltak ezek és milyen gyakorlati lépéseket tesztek ellenük?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel