Egy Zuckerberggel erősített a Huobi

Megosztom

Huobi barátnak jelölt téged. Randi elfogadta a meghívást. Akár ebben a két mondatban is összefoglalhatnánk a következő hír lényegét.

A Huobi egyike a legrégebb óta működő kriptotőzsdéknek. 2013-as alapítását követően Kína és a világ egyik legmehatározóbb váltója lett, ami jelenleg is több országban (Szingapúr, Hong Kong, Dél-Korea, Japán, USA) tart fent irodákat. A tőzsde tanácsadói testületében már eddig is olyan ismert szakértők voltak megtalálhatóak, mint például a Bitmain alapító Jihan Wu vagy a multimilliárdos Jeffrey Wernick és most ismét egy jól csengő névvel sikerült bővíteniük csapatukat

Mark Zuckerberg nővére, Randi Zuckerberg egyike volt a Facebook első alkalmazottainak, ahol marketing igazgatói és szóvívői posztokat töltött be, majd később saját internetes tartalmak gyártására épülő vállalkozást indított. Mivel Randi már nem dolgozik a Facebooknál, a Huobinál betöltött új pozíciójával kapcsolatban jogilag semmiképpen sem merülhetne fel az összeférhetetlenség vádja, ugyanakkor a Facebook egyre aktívabb érdeklődése a blokklánc és a kriptopénzek iránt mégis érdekes adalékot ad ennek a hírnek és nem lennénk meglepődve, ha a tőzsde valamilyen formában részét képezné majd a közösségi oldal hosszútávú terveinek.

Blokklánc igazgatót nevezett ki a Facebook

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel