Neves partnerekkel dolgozhat együtt a Credits

spot_img

Nemrégiben egy fórumozónk hívta fel a figyelmemet a Creditsre (CS), melynek platformja a villámgyors és jól skálázható decentralizált alkalmazások kiszolgálását tűzte ki magának célul. Ígéreteik szerint hálózatuk hamarosan képessé válhat a másodpercenkénti egymillió tranzakció feldolgozására is és hogy jó úton járnak terveik megvalósításában, azt a közelmúltban aláírt partnerkapcsolataik aláírása is bizonyítja.

A CS a múlt héten a világ vezető számítógép gyártójával, a Lenovo-val egyezett meg abban, hogy részt vesz a világcég New Vision Technology projektjében, mely során egy hibrid IoT és VR/AR technológiákkal kapcsolatos szoftver kidolgozásán fognak együtt dolgozni a vállalattal. A Lenovo választása kifejezetten az egyedi, dPoS BFT konszenzusa miatt esett a Creditsre.

Másik partnerük hírnévben ugyan elmarad a Lenovo mögött, mégis a világ egyik legjelentősebb piacára jelenthet belépőt a CS számára. Ez a cég a Nuggets, egy brit székhelyű fintech startup, ami az online kereskedelem és személyazonosság ellenőrzésének területeire fókuszál és egyik partnere a QFPay-nek, ami Kína egyik legnagyobb mobil fizetéseket kezelő szolgáltatója. (A QFP szolgáltatásait veszi igénybe például az 520 millió felhasználóval rendelkező Alipay és a havi egymilliárd felhasználót kiszolgáló WeChat is.)

Tekintettel arra, hogy a Nuggets csapata nemrégiben a VISA egyik volt igazgatójával erősödött, valamint olyan helyekről kapott támogatást, mint a brit Nemzetközi Fejlesztések Minisztériuma és a Londoni Polgármesteri Hivatal, a Creditssel közösen fejlesztett blokklánc alapú fizetési megoldásuknak jó esélye lehet arra, hogy élesben is bebizonyítsa mire képes.

Bár részletesebben még nem néztem utánuk, a Credits medium profilját böngészve az egyik legaktívabb fejlesztői bloggal találtam szembe magam. Naponta akár több rövidebb bejegyzéssel is jelentkeznek, kommunikációjukról sokan példát vehetnének. A Credits többek között a KuCoin kínálatában is elérhető.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img