ICON: monumentális partnerkapcsolat és token swap határidő

spot_img

Az ICON partnerkapcsolatot írt alá az SK-val, Dél-Korea legnagyobb biztosító társaságával. Együttműködésük lényege, hogy az SK hűségprogramja, az OK Cashbag részére hozzanak létre egy olyan rendszert, ami lehetővé teszi az ügyfeleik blokklánc és kriptopénz alapon történő jutalmazását. Az OK Cashbag rendkívüli népszerűségnek örvend az országban, felhasználóinak száma közel 35 millió fő (az ország teljes lakossága 51 millió). Egy ehhez hasonlóan széleskörű, kripto alapú kompenzációs rendszer nagyszerű lehetőség arra, hogy a szektor iránt felkeltse az átlagemberek figyelmét.

ICON (ICX) bemutató

További fontos hír, hogy az ICON év eleje óta tartó, main netre való átállási folyamata a napokban véget ér. Ha még nem tettétek meg, szeptember 25-ig van időtök arra, hogy tokenjeiteket az ERC20 variánsról az új ICX-re alakítsátok át. Ezt a legegyszerűbben a platform saját váltóján, az ICONex-en tehetitek meg. A folyamat részletes leírása itt található.

Aki tokenjeit a Binance tőzsdéjén tartotta 2018.06.20-án, vagy azután ott vásárolta, az biztos lehet abban, hogy a megfelelő tokenekkel rendelkezik. Aki viszont korábban vásárolt és saját tárcában tartja ezeket, az mindenképpen végezze el a fenti lépéseket, különben tokenjeit örökre elveszíti.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img