Mikron: Mindenhol ott van!

spot_img

Gőzerővel folyik a Mikron felkészítése a nagyközönség belépésére. Még ezen a héten a Kripto Akadémia felületén is megtörténik az integráció, ami azt jelenti, hogy a Kripto Akadémia összes felhasználója bizonyos tevékenységekért Mikron jutalomban fog részesülni! Ezeket aztán egyetlen kattintással kezelni tudja a felhasználói adatlapján. Részletek hamarosan! Természetesen az eddig is értéket adó, aktív felhasználókról sem feledkezünk meg!

A múlt héten a Kripto Akadémia szerkesztőségének egy része is a Mikron standnál gyülekezett a Blockchain Budapest által rendezett B-Day 2.0-án. A konferencia sikeresnek bizonyult és standunkhoz is szép számmal érkeztek érdeklődök. Köszönjük mindenkinek, aki odalátogatott és beszélgetésbe elegyedett velünk is. Akiben még maradt kérdés, bátran csatlakozzon a Discord szerverünkre, ahol igyekszünk minden kérdésre válaszolni és beszámolni a legújabb fejleményekről. A Discord szerverünkön hamarosan egy Mikron kiosztással egybekötött tárca tesztelős időszakot is indítunk, érdemes lesz figyelni!

Néhány héttel ezelőtt a kis- és középvállalkozások által bőszen látogatott és kategóriájában legrangosabb KKV Marketing Expón is részt vettünk, mint kiállító. A Lurdy-Házban megrendezett eseményen a több mint ezer látogató közül rengetegen megfordultak a standunknál és nyitottnak bizonyultak egy együttműködésre. Az ő megkeresésükön jelenleg is dolgozunk, abból a célból, hogy minél több partnernél tudjuk bevezetni a termékünket és minél több felhasználóhoz juttassuk el a kriptopénzeket!

Egyébként pedig a főhálózat elindult, a tárca működik, az integrációk pedig lassan a végéhez érkeznek. Ha még nem tetted meg, kövess be minket a közösségi médiás felületeken:

A napokban készítettünk egy Twitter fiókot, aminek első bejegyzését maga Nick Szabo is retweetelte! Katt a követésre!

Létrehoztunk egy Medium blogot is, ahol angolul olvashatsz a fejleményekről.

Természetesen minden fontos infót a Facebook oldalunkon is közzéteszünk. Lájkolj ott is!

Mindenkit szeretettel várunk bármelyik felületen!

Az ICO december 1-én indul, ha nem akarsz lemaradni, regisztrálj a mikron.io weboldalon!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img