Jihan Wu egymillió BCH SV-t szórna a tőzsdékre

spot_img

Gyors bulvárhír a Bitcoin Cash polgárháború közepéből: Jihan Wu, a Bitmain milliárdos alapítója a fork során tulajdonukba került egymillió BCH SV eladásának tervét lebegtette meg még szombaton.

A piacra borítás valószínűleg tényleg negatívan befolyásolná az BCH SV árfolyamokat, azonban ahogy a tweet alatt is felhívták rá a figyelmet, az “olcsó” kriptók akár az eddig kiváró vásárlók kedvét is meghozhatják a beszálláshoz, az erősödés pedig további érdeklődőket hozhat. Szombat óta ráadásul változott is a harc állása, a korábbi Roger Ver/Jihan WU-féle BCH ABC előny a bányászott blokkok és a hashrate – a hálózat számítási kapacitása – tekintetében elolvadt, jelenleg fej-fej mellett haladnak úgy, hogy a BCH SV hálózaton jelenleg több erőforrással bányásznak. A CoinDance szerint hétfő délelőtt egyetlen blokk az SV előnye.

A részletes adatokért a Cash.Coin.Dance oldalt érdemes megnézned:

A tőzsdék hozzállása még nagyon változó, a Binance BCH ABC és BCH SV néven szerepelteti a két kriptót a korábbi BCC helyett, de egy darabig még valószínűsíthető a ki-és beküldés felfüggesztve tartása. A kereskedés lehetséges: BCH ABC több napos aljon, 230 dollár körül, míg BCH SV 95$ körül vásárolható. Összességében a BCH árfolyama és az utóbbi évben aggresszívan épített “valódi Bitcoin” imidzse nagyon megsínylette a csatározást.

A Kraken tweetben jelentette be, hogy BCH néven a BCH ABC verziót szerepeltetik. A témához kapcsolódó korábbi írásaink:

Roger Ver: Nagyon pozitív, hogy 1 millió BCH-t tart a Bitmain

Calvin Ayre: a BCH SV milliárdos támogatója

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img