„Bassza meg a Bitcoin és bassza meg Matthew McConaughey” – totális a pánik a Twitteren

spot_img

Újra az áresések időszakát éljük és újra szóródnak a gyenge kezek, látszólag teljes a kapituláció, a tapasztalatlanabbakon pedig eluralkodik a pánik. Az alábbiakban néhány nagyon-nagyon mérges Twitterezőtől idézünk, akinél most jött el az a pillanat. Vigyázat: erősen vulgáris nyelvezet következik!

Én megadom magam – basszátok meg mind. Nagyon sok pénzt vesztettem. Bassza meg a kriptó, ez életem legroszabb éve. Ti csak hazárdírozzatok tovább. Basszátok meg, nagyon utállak titeket és utálom a kriptót és remélem öngyilkosok lesztek

Eladtam az összeset és örökre itthagyom a kriptót. Bassza meg ez az átverős szar. A Bitcoin kevesebbet ér mint a mágikus babok. Azokat legalább meg tudod enni!

Eladtam a házamat és Ethereumot vettem 940 dolláron. Bassza meg a kriptó. Mi a megoldás?

Én is eladtam a kriptóim 95%-át óriási veszteséggel. Faszom az egészbe, keményen dolgoztam ezért a pénzért, basszák meg a medvék, bassza meg az áttétes kereskedés, bassza meg az egész.

Most adtam el, legalább lesz pénzem a gyerekeim karácsonyi ajándékára.

Ez a kriptó egy őrültség, 28.000 dollárt vesztettem. Több mint egy éve ez van és nem lesz jobb! Nem veszek többet. Faszba az egésszel. Nincs hol aludnom. Egy évet töltöttem a twitterem, sok szerencsét, a soha viszont nem látásra!“Lolz a kripto halott, a Binance-t lekapcsolják, kereshetsz új melót” (CZ-nek címezve)

“Amikor azt hiszed, hogy 70%-al olcsóbban vettél mint a történelmi csúcs, de valójában 10x drágábban vettem a tavalyi árnál. Hülye, idióta, pénzsóvár átverős kriptósok! Bassza meg a kriptó!”

Mi a fenéért szálltam be ebben az egész szarba”

“Kiszálltam ebből az egész kriptós lószarból, kész vagyok, több időt nem pazarlok rá. Bassza meg CT, bassza meg a Bitcoin, bassza meg Matthew Mcconaughey. Nevezd kapitaluációnak, nem érdekel, szevasztok.”

“Hülyék vagytok, hogy ennyit stresszeltek a privát kulcsok védelmezésén. Értéktelen. Itt van az én kulcsom, használjátok:”

“Ne pánikolj! Vedd meg a dippet! – tipikus tweetek, ez mondták 15k-n, 12k-n, 10k-n, 8k-n meg 6k-n is. Mikor kezdjenek az emberek pánikolni?? Amikor a Bitcoin elvesztette a 99%-át? Ez nem egy esély a vásárlásra, ez az utolsó esély az eladásra mielőtt a BTC meghal!”

 

A kriptopénzek kereskedelme mindig is nagyon magas kockázattal járt. Csak annyi pénzt szentelj rá, amennyit nem fáj elveszíteni. Véletlenül se tedd fel rá a vagyonodat, a házadat, az autódat, ne vegyél fel hitelt és ne kérj kölcsön másoktól emiatt. Ne hagyd, hogy felül emelkedjen az ésszerűségen a kapzsiság! Ha korrekt és megbízható forrásra vágysz, ami felkészít a pánikidőszakokra is, keresd fel a KriptoSulit.

(KryptomagazinSK)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img