Az SV már nem akar az “eredeti Bitcoin Cash” lenni

spot_img

A Coingeek bányászpool és azonos nevű kriptós hírportál tulajdonosa, a BCH polgárháborúban a SV oldal anyagi hátterét biztosító Calvin Ayre blogbejegyzésben jelentette be, hogy a BCH ABC és az SV lánca annyira eltávolodott egymásról, hogy már nem lehetséges az egyesülés, a projektek különböző víziói miatt ezzel mindkét fél jobban is jár.

Az SV projekt ráadásul nem tart többé igényt a Bitcoin Cash (SV) névre, nem akarnak “az eredeti Bitcoin Cash lenni, jelentsen ez bármit” – írja Ayre. Az SV a jövőben Bitcoin SV néven folytatja, hiszen magukat tartják Satoshi víziójának (innen az SV – Satoshi’s Vision név) életben tartójának, céljuk a Bitcoin whitepaperben megfogalmazott eredeti gazdasági modell megvalósítása és erejének bebizonyítása. Tehát, hogy mindenki értse, ők az igazi Bitcoin, nem a Bitcoin Cash, amely az utóbbi egy évben  folyamatosan ugyanezt próbálta bizonyítani.

Calvin Ayre: a BCH SV milliárdos támogatója

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Binance tőzsde BCHABC és BCHSV néven szerepelteti a versengő láncokat. Mivel Ayre véleménye szerint a végleges szakítás az ABC számára is nyertes szituációt eredményez, várakozásaink szerint a jövőben a tőzsdék is újra BCH névvel illetik az eredeti projektet, míg az SV-t valószínűleg Bitcoin SV néven szerepeltetik majd. A Binance felületén egyébként korábban BCC néven futott a Bitcoin Cash, így mondhatjuk, hogy körülményes és nagyon drága kerülővel ugyan, de elérték a névváltoztatást a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjén.

A november 23-án kikerült blogbejegyzésre a piac eddig rendkívül pozitívan reagált, az SV árfolyama a 37 dollár körüli aljról mostanra közel 118 dollárig emelkedett:

BCHSV/USDT grafikon a Binance kriptotőzsdén

A hamarosan-már-nem-vetélytás nem teljesített ilyen jól, 10% körüli mínuszban jár az árfolyam a két nappal ezelőttihez képest:

BCHABC/USDT grafikon a Binance kriptotőzsdén

A milliárdos szerint a BCH és a Bitcoin SV (SV? BSV? Minek nevezzelek?) különböző gazdasági modelljei és vízióik a piacon fognak megmérkőzni, ebben pedig az SV indult jobban. Mindkettő vásárlása a Binance-on lehetséges.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img