Tovább gyengélkedik az EOS

spot_img

Egy héttel ezelőtt jelentette be az EOS mögött álló Block.One technológiáért felelős vezetője Dan Larimer, hogy bár nem hagyja ott az EOS-t, de jelenleg más kriptós projektek kötik le a figyelmét. A hír a bitcoin gyengélkedése miatt többszörösen is éreztette hatását a token árfolyamában.

Az EOS már Larimer coming out-ja előtt is 52%-ot zuhant novemberi csúcsához képest, az üzenet óta viszont további 32%-ot veszített az értékéből. Ennek ellenére az EOS blokklánca továbbra is kiemelkedő forgalmat mutat, amit többek között a jelenleg legnépszerűbb decentralizált alkalmazásoknak számító blokklánc kaszinóinak köszönhet. A fekete péntekhez kapcsolódó promóciók hetében tízmillió dolláros nagyságrendben fogadtak a játékosok ezeken a platformokon.

És talán nem is az EOS-ról lenne szó, ha a Larimer ügy lecsengését követően nem robbant volna ki egy újabb botrány. Az EOS rendszerében a masternode szerepét betöltő Block Producerek közül a Starteos jelentette be, hogy azok között akik rá szavaznak a BP-k jelölésekor (az EOS-nál 21 BP létezhet egy időben), szétosztja a BP tevékenysége során szerzett jutalmak egy részét, ami egyértelműen szavazatvásárlást jelent. Nem ez volt az első eset, hogy az EOS hasonló botrányba keveredett.

Csak papíron decentralizált az EOS?

Az árfolyam mostani zuhanása jó lehetőség lehet azok számára, akik hosszabb távon bíznak az EOS sikerében. A token vásárlására, mi a Binance tőzsdéjét ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img