Brave böngésző: Új iOS verzió az AppStore-ban

spot_img

A Brave projekt blogján jelentették be a böngésző új, 1.7-es iOS verzióját, melynek telepítésével a felhasználók a Chrome-hoz vagy Safarihoz, de akár a korábbi Brave veziókhoz képest is, komoly teljesítmény javulást érhetnek el böngészés közben.

A legújabb verzióhoz az Apple legújabb WKWebView technológiáját használták, a teljesítmény szignifikáns javulása mellett a legfontosabb új funkció a Password AutoFill, amely a 1Password és Dashlane jelszókezelő appokból közvetlenül és biztonságosan húzza be a jelszavainkat. A funkciót itt érheted el: iOS Settings app > Passwords & Accounts > AutoFill Passwords. Fontos infó, hogy az új verzió csak iOS 12 fölött használható a telefonunkon.

Letöltés a hivatalos oldalról vagy közvetlenül az AppStoreból.

2019-tól indul a Brave Rewards fizetési rendszer, amellyel a böngésző használói fizetséget kaphatnak BAT tokenek formájában az általuk engedélyezett, személyre szabható reklámok után. Egyelőre nem tiszta, hogy ezt a bevételt lehet-e fiatra váltani vagy kiküldeni a böngésző tárcájából. A Kripo Akademián tapasztaltuk a Mikron jutalmazás optimalizálásának nehézségeit, kíváncsiak leszünk, hogy Brave-ék milyen modellben fognak indulni a felhasználói figyelem jutalmazásával.

A Brave eddig is nagyon fontos volt, de a medve piac legmélyebb bugyrában fontosabb, mint valaha, hiszen a termékfejlesztés és az üzleti modell egyelőre gyönyörűen működik, a képletben a BAT kriptopénznek fontos szerepe van. Az igazi éles üzem pedig 2019-ben kezdődik. Sokszor linkeltük már az alábbi bejegyzést, de ha még nem vagy képben Brave ügyben, esetleg még nem próbáltad ki, kezdd itt a tájékozódást:

A Brave az egyik legfontosabb kriptopénz projekt

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img