A demokraták elnökjelöltje kriptóba fektetett a buborék csúcsán

spot_img

Pénteken jelentette be Tulsi Gabbard, hogy megméretteti magát az amerikai Demokrata Párt berkein belül, az elnökjelöltségéért folytatott küzdelemben. Gabbard a hawaiiakat képviseli az amerikai Képviselőházban, ő az első szamoai származású és az első hindu vallású amerikai törvényhozó is.

A iraki háborút is megjárt képviselő legfontosabb törekvéseként az egészségbiztosítás kiterjesztését, az igazságszolgáltatás reformját és a klímaváltozás elleni harcot jelölte meg. Elmondása szerint a közel-keleti konfliktusokból is kirángatná az Egyesült Államokat.

De miért is írunk róla? A CCN észrevette a képviselő vagyonnyilatkozatában, hogy Tulsi Gabbard 2017 december közepén, vagyis a nagy kriptopénz buborék csúcsán vásárolt Ethereumot és Litecoint. A pontos összegre nem világít rá a nyilatkozat, de a vétel az 1000 és 15.000 dolláros kategóriába került.

Az sem derül ki, hogy pontosan mennyi LTC-t vagy ETH-t tartott meg vagy adott el, de elképzelhető, hogy a medvepiac őt is meggyötörte. A kriptopénzek mellett a képviselő láthatóan több befektetési alapoba is rakott pénzt, ugyanabban az 1000-15.000 kategóriában.

Elizabet Warren mellett a Demokrata Párton belül ő a második ismert jelölt. Jónéhányan csatlakoznak majd hozzájuk, hogy eldőljön, kit indítson párt a 2020-as elnökválasztáson.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img