Binance Coin (BNB): most bizonyíthatnak a bikák

spot_img

Míg a december óta tartó mini bullrun során a legtöbb kriptopénz grafikonja a pump and dump sémákra emlékeztet, a Binance Coin egyike azon keveseknek, amik eddig stabil növekedést tudtak felmutatni. A $4.1-os mélypontot követően $7-ig erődő tokennek már kétszer is komoly lendületett adtak a tőzsde platformján bejelentett ICO-k, mivel mind a BitTorrent, mind a Fetch esetén BNB-hez kötötték a befektetők részvételét.

Ha nagyobb időintervallumban vizsgáljuk a BNB/USDT árfolyamát, jól látható, hogy egy 2017 decembere óta alakuló, támasz/ellenállás szinthez érkeztünk, ami már 3 alkalommal bizonyult komoly visszatartó erőnek. Megingást csak februárban mutatott ez a zóna, de akkor is csupán egyetlen napra volt szükség, hogy a BNB új erőre kapva visszapattanjon onnan, míg a novemberi zuhanás egybeesett a Bitcoin 6000-ról 3000-ra való visszaesésével.

Mióta önmagára talált, a token ismét egy szolid emelkedő pályára állt és másfél hónap alatt alatt mintegy 70%-ot erősödött, az viszont már kérdéses, hogy kitart-e a lendület a fentebb említett ellenállási szint áttöréséhez. A chart jelenlegi alakzata tankönyvi példája lehet a ‘rising wedge’ (emelkedő ék) formációnak, aminek végén az esetek többségében déli irányba szokott elmozdulni az árfolyam.

BTC párja esetén szintén egy hasonlóan kritikus szintet kellene legyőzni a BNB-nek, ami egyébként 2018 első felének messze a legjobban teljesítő kriptopénze volt, hiszen a ‘17 decemberi bullrun megindulását követő 7 hónap során, 1650%-ot erősödött a Bitcoinnal szemben.

Ami hosszabb távon a BNB további tartása mellett szól, az az első negyedévre ígért decentralizált tőzsde demója, aminek bejelentése várhatóan ismét megdobja majd a tokenek iránti keresletet, a BNB saját blokklánca, amire állítólag több nagyobb név is átköltözhet majd az Ethereumról, illetve a jövőben érkező ICO-k sora, amik ugyancsak egy folyamatos vásárlói igényt biztosíthatnak a tokenek iránt.

A Binance blokkláncára költözhet több Ethereum projekt is

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img