TRX és BTT őrület az airdrop előtt

spot_img

Tegnap jó pár könnycseppet elmorzsolhattak azok a shortolók, akik a Bitmexen a Tron ellen fogadtak. Az ázsiai Holdújév beköszönte után, mindössze 18 percre volt szükség ahhoz, hogy valakik 50%-kal feljebb tornásszák a TRX árfolyamát.

A manőver aligha volt véletlen, a Mexen ugyanis egy ideje már jó 20%-kal került kevesebbe a tokent jelképező határidős szerződés, de ennek ellenére elég sokan számítottak a további zuhanásra, a terep így tökéletessé vált egy short squeeze végrehajtására.

https://kriptoakademia.com/2019/01/05/mi-az-a-short-squeeze

Bár vannak akik az emelkedést néhány újévet ünneplő részeg kínai számlájára írják, mások viszont a közelgő BitTorrent token airdroppot sejtik a háttérben. Enneksorán február 11-én 10.89 milliárd BTT-t, a teljes mennyiség 1.1%-át fogják szétosztani a TRX tulajdonosok között. Az ICO során a teljes mennyiség 6%-át osztották szét, 7.2 millió dollár értékben, az ezt megelőző privát sale-en pedig 11% talált gazdára. 

A BTT egyébként a hétvége óta szárnyal. A tokenekhez vasárnap még 12 SAT-ért is hozzá lehetett jutni, ma reggelre viszont már a 36 SAT-ot is elérte az árfolyam. A robbanásszerű növekedés, az első koreai tőzsdéken való megjelenéssel egy időben indult meg. A mostani eufória ellenére, van aki szkeptikus a projekt jövőjével kapcsolatban.

A BitTorrent volt vezetője szerint Justin Sun átveri az embereket

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img